Gündem
  • 29.9.2011 14:57

CHP'Lİ TEKİN'DEN 'İSTİFA RESTİ' AÇIKLAMASI!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, dün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) "istifa resti çektiğine" ilişkin haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Tekin, şunları kaydetti:
"Bu haberi yayanlar, toplantıda olmadığı halde, oradaymış gibi bilgi üretip basına servis yapanlar, istifa resti çektiğime ilişkin kanıtlarını da ortaya koymalıdırlar. Aksi taktirde bunu yayanlar da yazanlar da müfteridirler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tam uyum içinde çalışıyoruz. Genel Başkan’ın verdiği talimatları eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Partimizin kültüründe, rest çekme, tehdit, blöf gibi olgular yoktur. Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, hepimizin görüşlerini dinler ve son kararı verir. Belirleyici ve kesin olan Sayın Kılıçdaroğlu’nun tavrıdır. Bu yüzden, bizim rest çektiğimize ilişkin haberler kesinlikle doğru değil."
Tekin, dün gece kendisini arayan bir gazetecinin "Sizinle ilgili olarak (istifa resti çekti) haberi yayacaklar, bununla ilgili bilgiler sızdırılıyor" dediğini de belirterek, "Gazeteci arkadaşlarımız bu tür yalan kampanyalarına alet olmasınlar. Eğer birileri MYK’da istifa resti çektiğimize ilişkin haberler uyduruyorsa, bunların kanıtlarını da ortaya koymalıdır. Kanıtı olmayan haberleri
yazmak, en başta okura saygısızlıktır" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER