Gündem
  • 11.6.2021 21:38

CHP'liler ile görüştüğü ortaya çıkan Sedat Peker Erdoğan'ı hedef aldı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, cezaevinde kaldığı süreçte CHP'li vekillerin kendisini ziyaret etmesinin ortaya çıkması üzerine AK Parti ve Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yaptı.
Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, yayanladığı videolarda başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere bazı isimleri hedef almaya devam ediyor.
Sedat Peker, paylaşımlarında CHP grup başkanvekili Özgür Özel ve CHP milletvekili Veli Ağbaba ile görüşüp görüşmediğini açıkladı.
Peker, tepkilerin 'Ak Partili troller'den geldiğini belirterek, "Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti" dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, asıl hedefin Türkiye olduğunu söyledi. Erdoğan'ın talimatıyla Silivri Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü'nün de kendisini ziyaret ettiğini anlatan Peker "görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?" dedi. 
Peker'in açıklamaları şöyle: 

''1-Ak Partili troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti.

2-Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey.

3-Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?''

(Sedat Peker'in açıklaması, olduğu gibi aktarılmıştır. İmla hataları ve anlam bozuklukları kendisine aittir)

Güncellenme Tarihi : 13.6.2021 00:25

İLGİLİ HABERLER