Asayiş
  • 13.3.2011 15:02

CHP'LİLERİ ÇARPAN MİTİNG FARELERİ YAKALANDI

ALEV HAMİTOĞULLARI - FERRUH SERÇE
İZMİR
İddialara göre, inşaat demiri almak için bankadan çektiği 23 bin Eurosunun çalınması üzerine polise başvuran Hüseyin Yıldız ve 550 TL'si çalınan Ceyhan Yücel'in polise başvurması üzerine ekipler kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Yıldız ile Yücelmiş, Ş.C. ve A.K.isimli zanlıları güvenlik kamerası görüntülerinden teşhis etmesi üzerine ekipler harekete geçti.
Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'i dün İzmir ziyareti sırasında karşılamak için gelen grup içerisinde yeni bir yankesicilik girişiminde bulunmak üzereyken zanlılar yakalandı. Daha önce yankesicilik suçlarından kayıtları bulunan 54 yaşındaki Ş.Ç. ile 51 yaşındaki A.K.'nin suçlarını kabul etmediği belirtildi.
Zanlıların, İstanbul'da oturduğu ve sürekli havalimanlarında VIP salonlarında ve parti mitinglerinde hırsızlık olaylarına karıştığı bildirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildikleri sırada basın mensuplarından yüzlerini gizleyerek "çocukları olduğunu, olayla ilgileri bulunmadığını" söylediler.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 20:12

İLGİLİ HABERLER