CHP'nin kanalında Yunan ağzı!.. Erdoğan vatan haini

1 dk okuma
CHP'nin kanalında Yunan ağzı!.. Erdoğan vatan haini

Hızlı Özet

TELE 1 alçak sözleri 'Erdoğan vatan hainliğinden yargılanmalı' başlığı ile haberleştirerek paylaştı. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkesin tepkisini çeken haber sonrası kuruma mesaj yağdı.






CHP yandaşı TELE 1'in küstahlıklarının ardı arkası kesilmiyor. Birçok kez nefret kusan haberler ile Başkan Erdoğan ve iktidarı hedef alan Tele 1'in son skandalı ise 'pes' dedirtti. TELE 1, bir sokak röportajınde kendini bilmez şekilde Başkan Erdoğan'a hakaret eden şahsın görüşlerini haberleştirdi, 'Erdoğan vatan hainliğinden yargılanmalı' ifadeleri ile paylaştı. Kanala sosyal medyadan çığ gibi tepki yağdı, haber anında silindi.



CHP'nin reklam paraları ile fonlanan TELE 1 yine nefret kustu. Başkan Erdoğan ve hükümete saldırılarının ardı arkası kesilmeyen kanalın son skandalına tepki yağdı. Bir sokak röportajında kendini bilmez şekilde konuşan şahsı manşetine taşıyan TELE 1 alçak bir paylaşım gerçekleştirdi. Tepkiler üzerine ise paylaşım kaldırıldı.



ALÇAK PAYLAŞIM



TELE 1 CHP yandaşlığında sınır tanımazken, Merdan Yanardağ öncülüğünde, iktidar ve Başkan Erdoğan'ı mesnetsiz iftiralar ve sadırgan dili ile hedef alıyor. Kanalın son skandalı bir sokak röportajını yayınlaması oldu. Mikrofon uzatılan haddini bilmez bir şahıs, Başkan Erdoğan'ı, 'vatan hainliği' ile itham etti. Alçak sözlere TELE 1 sahip çıktı.





TEPKİ YAĞINCA SİLDİ



TELE 1 alçak sözleri 'Erdoğan vatan hainliğinden yargılanmalı' başlığı ile haberleştirerek paylaştı. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkesin tepkisini çeken haber sonrası kuruma mesaj yağdı. Tepkilere dayanamayan TELE 1 alçak paylaşımı sildi. Kurumun hiçbir özür paylaşımı yapmaması nedeniyle tepkiler sürüyor.





 




Bu haber 680 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haluk Levent Evlilik Vaadiyle kandırdığı sevgilisine Kripto Para tuzağı kurdu
Gündem

Haluk Levent Evlilik Vaadiyle kandırdığı sevgilisine Kripto Para tuzağı kurdu

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'in, evlenme vaadinde bulunduğu sevgilisini yaklaşık 90 milyon lira dolandırdığı öne sürüldü. Borç karşılığında verilen HLK isimli kripto varlıkların Levent tarafından bloke edildiği ve 6 Şubat depremleri sonrası toplanan yardımların şahsi borçlar için kullanıldığı iddialar arasında yer alıyor.

Habervitrini13031 Görüntüleme
Trump'tan Çekil emri..: Netanyahu Seçim Arifesinde köşeye sıkıştı
Gündem
#Donald Trump#İsrail#Savaş

Trump'tan Çekil emri..: Netanyahu Seçim Arifesinde köşeye sıkıştı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, İsrail'in ateşkes mutabakatları kapsamında Suriye, Lübnan'ın güneyi ve Gazze Şeridi'nde kontrol ettiği bölgeleri boşaltması yönünde bir çağrı yaptı. Yaklaşan seçimler öncesinde bu talebe direnen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, konuyu Washington'da gerçekleştireceği yüz yüze görüşmede ele alacağı belirtiliyor.

Habervitrini14785 Görüntüleme
Üç İlde Eş Zamanlı Operasyon: Ahbaplar Örgütü, Gülistan Doku baskını 112 Zanlı Hakkında İşlem
Gündem
#Haluk Levent#ahbap derneği#akin gurlek

Üç İlde Eş Zamanlı Operasyon: Ahbaplar Örgütü, Gülistan Doku baskını 112 Zanlı Hakkında İşlem

Adalet Bakanı Akın Gürlek, İstanbul, Erzurum ve Mersin'de yürütülen üç ayrı soruşturmaya dair bilgi verdi. 'Ahbaplar Suç Örgütü', Gülistan Doku davası ve yasa dışı bahis ağlarına yönelik operasyonlarda toplam 112 şüpheli hakkında adli sürecin başlatıldığı açıklandı.

Habervitrini12234 Görüntüleme
İran savaşındaki Amerika'nın kayıp sayısı 600'ü aştı
Gündem

İran savaşındaki Amerika'nın kayıp sayısı 600'ü aştı

Pentagon , Cumartesi günü savaş kayıpları veritabanını güncelleyerek 140'tan fazla yaralıyı daha kaydetti ve geçen hafta İran saldırıları sonucu ölen dört askerin sayısını da listeye ekledi.

Habervitrini15143 Görüntüleme