CHP'nin kanalında Yunan ağzı!.. Erdoğan vatan haini

••1 dk okuma
CHP'nin kanalında Yunan ağzı!.. Erdoğan vatan haini

Hızlı Özet

“TELE 1 alçak sözleri 'Erdoğan vatan hainliğinden yargılanmalı' başlığı ile haberleştirerek paylaştı. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkesin tepkisini çeken haber sonrası kuruma mesaj yağdı.”






CHP yandaşı TELE 1'in küstahlıklarının ardı arkası kesilmiyor. Birçok kez nefret kusan haberler ile Başkan Erdoğan ve iktidarı hedef alan Tele 1'in son skandalı ise 'pes' dedirtti. TELE 1, bir sokak röportajınde kendini bilmez şekilde Başkan Erdoğan'a hakaret eden şahsın görüşlerini haberleştirdi, 'Erdoğan vatan hainliğinden yargılanmalı' ifadeleri ile paylaştı. Kanala sosyal medyadan çığ gibi tepki yağdı, haber anında silindi.



CHP'nin reklam paraları ile fonlanan TELE 1 yine nefret kustu. Başkan Erdoğan ve hükümete saldırılarının ardı arkası kesilmeyen kanalın son skandalına tepki yağdı. Bir sokak röportajında kendini bilmez şekilde konuşan şahsı manşetine taşıyan TELE 1 alçak bir paylaşım gerçekleştirdi. Tepkiler üzerine ise paylaşım kaldırıldı.



ALÇAK PAYLAŞIM



TELE 1 CHP yandaşlığında sınır tanımazken, Merdan Yanardağ öncülüğünde, iktidar ve Başkan Erdoğan'ı mesnetsiz iftiralar ve sadırgan dili ile hedef alıyor. Kanalın son skandalı bir sokak röportajını yayınlaması oldu. Mikrofon uzatılan haddini bilmez bir şahıs, Başkan Erdoğan'ı, 'vatan hainliği' ile itham etti. Alçak sözlere TELE 1 sahip çıktı.





TEPKİ YAĞINCA SİLDİ



TELE 1 alçak sözleri 'Erdoğan vatan hainliğinden yargılanmalı' başlığı ile haberleştirerek paylaştı. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkesin tepkisini çeken haber sonrası kuruma mesaj yağdı. Tepkilere dayanamayan TELE 1 alçak paylaşımı sildi. Kurumun hiçbir özür paylaşımı yapmaması nedeniyle tepkiler sürüyor.





 




Bu haber 709 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

60 yaş üstüne yeşil pasaport talebi: İşte TBMM'ye gelen dilekçeler
Gündem

60 yaş üstüne yeşil pasaport talebi: İşte TBMM'ye gelen dilekçeler

Vatandaşlar tarafından Meclis'e gönderilen birbirinden ilginç dilekçeler dikkat çekti. '60 yaş üstüne yeşil pasaport verilmesine' dair talep başta olmak üzere dilekçelerde birçok düzenleme isteği yer aldı. TBMM'ye günlük ortalama 48 dilekçenin geldiği ve en çok talep gelen illerin İstanbul, Ankara ve İzmir olduğu belirtildi.

Habervitrini14010 Görüntüleme
T.C. Kimlik Kartlarında 10 Yıl Doluyor: Yenileme İşlemleri Başlıyor! İşte yenileme ücreti ve başvuru şartları
Gündem

T.C. Kimlik Kartlarında 10 Yıl Doluyor: Yenileme İşlemleri Başlıyor! İşte yenileme ücreti ve başvuru şartları

2017 yılında hayatımıza giren çipli Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartları için ilk 10 yıllık geçerlilik süreci tamamlanıyor. 2 Ocak 2027 itibarıyla süresi dolmaya başlayacak olan kimlik kartlarının yenilenmesi zorunlu hale geliyor.

Habervitrini13429 Görüntüleme
Şok detaylar! Sarıgüllerin kara para sonra rüşvet aklama çarkı ortaya çıktı
Gündem

Şok detaylar! Sarıgüllerin kara para sonra rüşvet aklama çarkı ortaya çıktı

Sarıgül ve ailesinin Şişli Belediye Başkanlığı dönemindeki imar rantlarından elde ettiği milyar dolarlık kayıtdışı parayı Altınbaş Holding, Belek’teki Titanic Hotel ortaklığı, yurt dışındaki AVM ve gayrimenkuller üzerinden sisteme soktuğu iddia edildi. 3 şüpheli tutuklandı.

Habervitrini14559 Görüntüleme
Meteoroloji’den Marmara alarmı: Sabah ve gece saatlerinde etkili olacak
Gündem

Meteoroloji’den Marmara alarmı: Sabah ve gece saatlerinde etkili olacak

Yeni hava durumu raporuna yayınlayan Meteoroloji, 6 ili sağanak yağış için uyardı. Meteoroloji sağanak yağış dışında sis ve pus uyarısı da yaparken Marmara, Ege ve Karadeniz’de sisin sabah ve gece saatlerinde etkili olması bekleniyor. İşte sağanak uyarısı yapılan iller ve son uyarılar…

Habervitrini13399 Görüntüleme