Gündem
  • 29.9.2019 09:00

CHP'nin konferansına YPG'li hain konuşmacı olarak çağrıldı

CHP bunu da yaptı! Konferansta PYD yandaşını konuşturdular

CHP tarafından düzenlenen Uluslararası Suriye Konferansı, bugün İstanbul’da gerçekleştirildi. Muhaliflerin davet edilmediği toplantıda, terör örgütü PYD’ye yakınlığıyla tanınan Amy Austin Holmes konuştu. Holmes, yaptığı açıklamalarla eli kanlı teröristleri meşrulaştırmaya çalıştı.

CHP bunu da yaptı! Konferansta PYD yandaşını konuşturdular

CHP tarafından uluslararası düzeyde düzenlenen ''Suriye'de Barışa Açılan Kapı - Uluslararası Suriye Konferansı'' gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın yaptığı konferansa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuşmacı olarak katıldı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının bitimine kadar sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan konferansta, katılımcıların konuşmasını salondakiler takip edebildi.

PYD yandaşı Amy Austin Holmes'in ismi en altta.

PYD SEMPATİZANI AMY AUSTİN KONUŞMA YAPTI

Yeni Şafak'ın haberine göre; Katılımcılar arasında yer alan ve terör örgütü PYD'ye yakınlığıyla tanınan Amy Austin Holmes skandal ifadeler kullandı. Konferansta terör örgütünü 'barış gücü' olarak nitelendiren Holmes, ''PYD Kürt ağırlıklı bir yapı değil artık. %60 oranında Araplardan oluşuyor. Kürtler, Süryaniler, Ezidiler, Hristiyanlar, Türkmenler var. Yani Suriye Halklarının temsilcisi ve içinde etnik çeşitliliği barındırıyor'' dedi.

Amy Austin Holmes'in sosyal medya hesabı, PYD'lilerin pozlarıyla dolu.

 

Güncellenme Tarihi : 29.9.2019 09:15

İLGİLİ HABERLER