Ekonomi
  • 1.10.2021 09:23

CHP'nin zam yalanı ellerinde patladı

BirGün ve Sözcü gazetelerinin başını çektiği, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın ortaya attıkları elektriğe yüzde 15 yalanı muhalefetin de elinde patladı. EPDK’dan gelen açıklama ile muhalefetin ortaya attığı bu haber yalanlandı.

Foto - CHP Genel Başkan Yardımcısı’nın ortaya attığı elektriğe zam iftirası sosyal medyada hızla yayıldı. BirGün ve Sözcü gazetelerinin başını çektiği yalan haberi binlerce kişi beğenip paylaştı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı’nın ortaya attığı elektriğe zam iftirası sosyal medyada hızla yayıldı. BirGün ve Sözcü gazetelerinin başını çektiği yalan haberi binlerce kişi beğenip paylaştı.

Foto - EPDK yalanladı EPDK'den yapılan açıklamada, elektrik tarifelerinde gerçekleştirilen bütün değişikliklerin kurum tarafından şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşıldığı ve Resmi Gazete'de yayımlandığı belirtildi.

EPDK yalanladı EPDK'den yapılan açıklamada, elektrik tarifelerinde gerçekleştirilen bütün değişikliklerin kurum tarafından şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşıldığı ve Resmi Gazete'de yayımlandığı belirtildi.

"Manipülatif haberlere itibar gösterilmesin"

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "1 Ekim 2021 itibarıyla nihai elektrik satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Belirlenen birim bedellerle ilgili hiçbir dağıtım ya da perakende şirketi tüketicilerimizin faturalarına gizli ya da açık şekilde ek bir bedel yansıtamaz. Bu konuda yapılan manipülatif haberlere itibar gösterilmemesini de önemle hatırlatırız."

Foto - Haberler kimliğini gizleyen şahıs tarafından da sosyal medyada hızla yayıldı.

Haberler kimliğini gizleyen şahıs tarafından da sosyal medyada hızla yayıldı.

Güncellenme Tarihi : 1.10.2021 09:25

İLGİLİ HABERLER