Yaşam
  • 1.12.2004 00:08

ÇİÇEK YAPARKEN BALİYE ALIŞAN ÇARŞAFLI KIZ, SOKAKTA BALİ ÇEKTİ DONUP ÖLDÜ!..

İstanbul Kartal'da, yapay çiçek yapımı sırasında kullandığı malzemeler nedeniyle baliye alışan çarşaflı kadın, aşırı soğuk ve balinin etkisiyle hayatını kaybetti.

Bali kullandığı için ailesi tarafından dışlanan kadının, tedavi için başvurduğu Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahânesi'nden geri çevrildiği öne sürüldü.

 
Alınan bilgiye göre, Kartal'da oturan 34 yaşındaki Vesile Çetin, eşinden ayrıldıktan sonra, küçük oğlu Faruk'a bakabilmek için yapay çiçek yaparak satmaya başladı. Çiçek yapımında kullandığı yapıştırıcı malzemeler nedeniyle Çetin, kısa sürede bali bağımlısı oldu. Bali bağımlısı olan genç kadın, bu nedenle ailesi tarafından dışlandı. Çarşaflı Vesile Çetin, bu nedenle sokaklarda yaşamaya başlarken, ortada kalan oğlu Faruk'a devlet sahip çıktı ve Faruk bir yurda yerleştirildi.

 
Son olarak Kartal Soğanlık Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi'nde bulunan boş bir binaya sığınan Vesile Çetin, vatandaşlar tarafından ölü bulundu. Bali ve aşırı soğuk nedeniyle hayatını kaybettiği belirlenen Çetin'in cesedinin üzerinde çarşaf bulunmadığı öğrenilirken, cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Haberi alan Çetin'in annesi Fadime Çetin ve akrabaları, kısa sürede olay yerine geldi. Fadime Çetin herhangi bir açıklama yapmazken, amca oğlu Hakan Çetin, "Eşinden ayrıldıktan sonra çocuğu ile birlikte yaşamaya başladı.

 Ekonomik sıkıntılardan dolayı yapay çiçek yapmaya başladı; fakat kullandığı yapıştırıcı maddeler nedeniyle bali bağımlısı oldu. Kısa süre önce bu alışkınlığından vazgeçeceği sözünü verdi. Kullandığı bali ve soğuk nedeniyle hayatını kaybetti" dedi. Hakan Çetin, Vesile Çetin'in iyileşmek için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahânesi'ne başvurduğunu; fakat hastane yetkililerinin, mesai saati dolduğu gerekçesiyle genç kadını geri çevirdiğini iddia etti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER