Medya
  • 30.9.2021 15:16

Çifte cinayetin işlendiği evde garip ilişki

Müge Anlı'da Şen kardeşler cinayeti araştırılıyor. Hatay'da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen 8 Ekim 2020'de öldürüldü. Bügünkü canlı yayında ise cinayet evinde garip ilişkiler şoke etti: Birlikte olduklarını görmüş... İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

MÜGE ANLI'DA GÜNDEME GELDİ!

Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı’da şok ifadeler! Çifte cinayetin işlendiği evde garip ilişki iddiası: Birlikte olduklarını...

CİNAYET EVİNDEKİ GARİP İLİŞKİLER ŞOKE ETTİ: BİRLİKTE OLDUKLARINI GÖRMÜŞ..

Müge Anlı'nın bügünkü programında Hatay'da hunharca öldürülen Şen kardeşler cinayeti masaya yatırıldı. Hatay'da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen 8 Ekim 2020'de öldürüldüler.

Müge Anlı'ya başvuran yakınları katil yada katillerin yakalanması için haftalardır programda yer alıyor.Şen kardeşlerin öldürüldüğü gün evde olan bakıcı Emel Cengiz'in ilişkisi olduğundan şüphelenilen Labit Karakuş isimli bir isim ortaya çıktı.Boşanma aşamasında odluğu Labit Karakuş'un eşi Yıldız Karakuş programda konuştu. Ayrıca eşi olay sonrası Labit'in psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Eşi Yıldız Karakuş, eşi Labit'in bakıcı Emel Cengiz'le ilişkisi olabileceğini söylerken, Emel ile birlikte münasebet içerisinde olduğunu söyledi.Ayrıca başka bir kişi ise Labid'in Emel'in kalçasını ellerken gördüğünü ifade etti. Ek olarak olay sonrası Labit'in arabasını temizlettiği ortaya çıktı.

Öte yandan Labit'in kredi kartının Emel Cengiz tarafından kullanılması da dikkat çekti. Labid Karakuş'un olay sonrası sürekli olarak alkol kullandığı ve uyku uyuyamadığı ortaya çıktı.

Labit Karakuş'un eşi Yıldız Karakuş şunları söyledi: "Oturuduğu yerde uyuyordu. Uyandığında da gözleri kan çanağı gibiydi. Etrafa korku dolu gözlerle bakıyordu. Cinayetten bir hafta sonra eşimde gariplikler başladı. Ama Hüseyin amcayı baba gibi görüyordu."Bu ifadelerin ardından stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı.

Bügünkü canlı yayında ise yine şoke eden ifadeler yer aldı. Cinayeti evinde garip ilişkiler şaşırttı.Bu ifadelerin ardından stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı. Olay araştırılmaya devam ediyor...

NE OLMUŞTU!

Hatay'da Alaattin Mahallesinde 8 Ekim 2020'de iki kardeş dövüldü ve işkenceye uğradılar. Daha sonra 80 ve 83 yaşında ki kardeşler bıçaklı ve satırlı saldırıda ağır yaralandı.Hastaneye kaldırılan iki kardeşten Hüseyin Şen 11 gün, Mehmet Şen ise 2,5 ay sonra hayatını kaybetti.

Babasının ve amcasının katillerinin bulunmasını isteyen Ganime Şen ise Müge Anlı'nın programına katılarak yardım istemişti.Daha sonra Almanya'da çalışan Ganime Şen, evlerinde annesine bakan Emel Cengiz'den şüphelendiğini söylemişti.

Güncellenme Tarihi : 1.10.2021 00:41

İLGİLİ HABERLER