Medya
  • 13.2.2019 01:19

Çiğ köfteci Ali Usta'nın tokatladığı gençler tezgah çıktı

"Muhabirler zorladı, şarkıyı bile onlar yazdı!"

Çiğ köfteci Ali Usta'nın dükkanının önünde şarkı söyledikleri için şiddet gören çocuklar, günler sonra yaptıkları açıklamada televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını hatta şarkının sözlerini bile onların yazdığını söyledi.

çiğköfteci ali usta dayak ile ilgili görsel sonucu

Dükkanının önünde şarkı söyleyen çocuklara vurduğu görüntülerle gündeme oturan ve davalık olan çiğ köfteci Ali Usta'nın bir oyuna kurban gittiği ortaya çıktı. Dayak yedikleri iddia edilen çocuklar, televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını söyledi.

çiğköfteci ali usta dayak ile ilgili görsel sonucu

ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUKLARA VURMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde bir grup genç çiğ köfteci Ali Usta'nın dükkanının önünde görüntü çekip sosyal medyada paylaşmak istemişti. Arkadaşları kayıttayken gitar çalıp şarkı söylemeye başlayan gençlerin yanına Ali Usta gelerek kafalarına vurmuştu. Bu görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuş ve davalık olmuştu.

ŞARKININ İKİ KITASINI MUHABİRLER YAZMIŞ

Ali Usta, hakkında çıkan haberlerden sonra şarkı söyleyen çocuklara ulaştı. Ali Usta'nın yanına gelerek olayın iç yüzünü anlatan gençler, her şeyi bir senaryo olduğunu, televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını söyledi.

Sözlerine devam eden gençlerden biri, "Ali Usta için yazılan şarkının iki kıtasını muhabirler yazdı. Amaçları bizim üstümüzden prim yapmaktı. Amaçlarına da ulaştılar" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.2.2019 02:40

İLGİLİ HABERLER