Spor
  • 29.9.2008 00:04

'ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ!..'

Vural, Sefa Sirmen Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 maçta 1 puan alan ve ligin son sırasında bulunan bir takımın başına geldiğini, ancak geçmişi eleştirmek istemediğini söyledi.
Yeşil siyahlı ekibin kötü gidişinin devam etmemesi gerektiğini, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Vural, antrenman öncesi oyuncularla 1.5 saat süren toplantı yaptığını, hangi oyuncunun ne yapmak istediğini, nerede oynadığını ya da oynamak istediğini öğrendiğini belirterek "Olaya dört dörtlük hakimiz diyebilirim" dedi.
Kocaelispor'un Turkcell Süper Lig'de mücadele ettiğini, ancak bunu taraftar, oyuncu, yönetici herkesin özümsemesi gerektiğini ifade eden Vural, "Kocaelispor artık Bank Asya Birinci Lig'de değil. Bir an önce bu takımı Turkcell Süper Lig'in önemli bir takımı diye düşünüp, kendi içindeki kurumsallaşmasından tutun da antrenman tarzı, personeli, çalışanı, futbolcusu herkesin bu şekle girmesi lazım. Ben burada takımın hala Bank Asya Birinci Lig havasını üzerinden atamadığını gözlemledim" diye konuştu.
"ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ"
Kocaelispor ile 31 Mayıs 2010 tarihine kadar anlaştığını dile getiren Vural, "Kocaelispor'un başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah başarılı oluruz" şeklinde konuştu.
Yeşil siyahlı ekibin, geride kalan 5 haftada 1 puan ile ligde son sırada bulunduğunu anımsatan Vural, "Ligin büyüğü küçüğü kalmadı. 2-3 maç kazananın sıralamadaki yeri değişiyor. Bunun için önümüzdeki maçları kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki Eskişehirspor maçına hazırlanıyoruz. Rakibimizi yakından takip ediyoruz" dedi.
Takımda 30 olan oyuncu sayısını ilk etapta 25'e düşürmeyi planladıklarını vurgulayan Vural, sakatlıkları bulunan futbolcular olduğunu, bu oyuncuların tedavilerinin bir an önce tamamlanması için çalışıldığını söyledi.
Bu arada, teknik direktör Yılmaz Vural ile ilk antrenmanına çıkan Kocaelispor'da sakatlıkları süren Serhat, Ahmet Dursun ve Musa Büyük antrenmanda yer almadı. Yeşil siyahlılar, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER