Spor
  • 20.7.2009 02:51

CİM BOM'DAN VAN DER VAART BOMBASI...

Sarı-Kırmızılı Kulübün başarılı yöneticisi Haldun Üstünel, bir taraftan Honda'nın transferi için Venlo kulübüyle temaslarını sürdürürken diğer taraftan Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Van Der Vaart'ı kiralamak için yoğun çaba harcıyor. Haldun Üstünel, Real Madrid'in 15 milyon Euro bonservis bedeli istediği 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralamak için teklifte bulundu.

RIJKAARD, VATANDAŞINI İKNA ETTİ
Real Madrid yetkilileri bu teklifi düşünmek için Haldun Üstünel'den zaman isterken Teknik direktör Rijkaard da zaman kaybetmeden vatandaşı Van Der Vaart'ı telefonla arayarak Galatasaray'a gelmesi konusunda genç oyuncuyu ikna etti. Başarılı yönetici Haldun Üstünel'in bu transferi bitirmeden de Türkiye'ye dönmeyeceği öğrenildi.

KEITA: HOCAM BENİ OYNAT!
G.Saray'ın Lyon'dan transfer ettiği Abdul Kader Keita'nın, Rijkaard ile bir görüşme yaparak, "Hocam, kendimi çok hazır hissediyorum. Tobol maçında sahada olmak istiyorum" dediği öğrenildi. Rijkaard da bunun üzerine Keita'ya yoğun bir idman programı uygulamaya başladı.

ASLAR SAHADA
Galatasaray'ın Tobol ile oynadığı Avrupa UEFA Ligi ön eleme maçında Arda ve Baros'u ilk 11'de oynatmadığı için eleştirilen Rijkaard, bu kez işi sağlama alıyor. Hollandalı hocanın başta kaptan Arda ve Baros olmak üzere hazır olan as futbolcularını sahaya süreceği öğrenildi.

LEO FRANCO DA KADRODA
Kewell ve sakatlığı geçen Barış'ı ilk 11'de düşünen Rijkaard, oynatmasa bile kadroya alacağı Keita ile Le Franco'nun Sami Yen'de taraftarla buluşmasını sağlamayı hedefliyor. Bu arada idman sonrası oyuncularını etrafında toplayan Rijkaard, rakibi küçümsememeleri konusunda uyardı.

GENÇLER KAPIŞILDI
Cimbom, 8 genç futbolcusunu çeşitli takımlara satarak 5 milyon TL'nin üzerinde gelir elde etti. Oyuncuların isimeleri şöyle: Anıl (Adanaspor), Cihan Can, Uğur Erdoğan (Siirtspor), Erkan Ferin (Kasımpaşa), Halil İbrahim (Darıca) İrfan, Muhammet Ali, Zafer Şakar (Boluspor)

RİJKAARD EVİNE KAVUŞTU
G.Saray'ın hocası Rijkaard, uzun bir arayıştan sonra Yeşilköy'de bulduğu eve yerleşti. Daha önce İspanya'daki evine hırsız girmesinden dolayı bu konuda çok titiz davranan Hollandalı hocanın, Yeşilköy'deki evi çok beğendiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER