Spor
  • 30.11.2011 10:24

CİMBOM ARJANTİNLİ YILDIZI BİTİRİYOR...

Ara transfer döneminin başlamasına çok kısa bir süre kala kulüplerde kimleri transfer edecekleri konusunda kendilerine bir yol çizdiler. Daha öncede transferi için girişimlerde bulunulan Saviola için sarı kırmızılı ekip yeniden devrede.

G.Saray, Saviola için bir kez daha düğmeye basıyor... Teknik direktör Fatih Terim'in 'bitmeyen aşkı' haline gelen Arjantinli yıldız konusunda devre arası büyük bir harekat yapılması planlanıyor... İlerleyen haftalara rağmen orta saha ve gol yollarında yaşanan sıkıntı nedeniyle tangocunun adını bir kez daha telaffuz eden Terim, bu kez mutlu sona ulaşacak gibi görünüyor. Yönetim, sezon başında talip olunmasına rağmen transfer edilemeyen yıldız oyuncu için Benfica'ya reddetmesi zor bir teklif sunmaya hazırlanıyor. "Git, al, gel" parolası ile hareket edecek Cimbom'da Saviola için gün sayılıyor...

7 MAÇTA 3 GOL ATTI
Milli arada İsviçre'de oynanan hazırlık maçında G.Saray'a gol de atan tecrübeli futbolcu için Benfica yönetimi ile ilk temasın sağlandığı, detayların devre arası çözüleceği dile getirildi. Portekiz ekibinde Cardozo-Nolito ikilisinin gölgesinde kalan ve şans bulmakta zorlanan tangocunun da direkt oynayabileceği G.Saray'a sıcak baktığı vurgulandı. Bu sezon ligde 11 maçın 7'sinde (6'sı ilk 11) forma giyen ve toplam 480 dakika sahada kalan Saviola, 3 gol kaydetti. Bu arada Benfica'nın da uygun bir bedel karşılığında bu transfere onay vereceği belirtiliyor.

fotomaç

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER