Spor
  • 12.8.2009 11:23

CİMBOMDA ELANO BOMBASI!..

Gaziantep’e “İdman eksiği var” denilerek götürülmeyen Elano’nun aslında evraklarının tam olmadığı ortaya çıktı. Brezilyalı yıldız, “Belgelerimin gelmesini bekliyorum” dedi. 

Galatasaraylı Elano Blumer’in Gaziantep deplasmanında neden forma giymediği ortaya çıktı. Futbolcuyu ‘idman eksiği’ dolayısıyla Antep deplasmanına götürmediklerini açıklayan sarı-kırmızılıların aksine, Elano henüz transferle ilgili resmi işlemlerinin bitmemiş olması yüzünden oynayamadığını söyledi. Ünlü internet sitelerinden ‘golobo.com’a konuşan Sambacı, “Galatasaray’da forma giyebilmek için belgelerimin gelmesini bekliyorum. Ancak antrenmanlara devam ediyorum. Sanırım bu hafta sonu ilk maçıma çıkacağım” açıklamasında bulundu. Brezilyalı oyuncu, aynı siteye Florya’daki ortamla ilgili de “İstanbul’da çok iyi bir atmosfer var, burası çok hoşuma gitti” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

2 KERE ESTONYA!

Elano için ilginç tesadüf... Sarı-kırmızılı futbolcu, birkaç gün arayla Estonya’da 2 ayrı maça çıkacağını belirterek, “Çarşamba günü Estonya Milli Takımı’yla bir hazırlık maçımız var. Brezilya olarak bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Estonya’daki ikinci karşılaşmama ise Galatasaray formasıyla Levadia ile Avrupa Ligi baraj maçına çıkacağım. Bu mücadeleyi da kazanarak Estonya’da 2 zaferi birlikte yaşamak istiyorum” ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER