Asayiş
  • 8.7.2005 05:30

CİNAYETLER SERİSİNİN SON HALKASI!..

Son 8 ayda 3 kişinin öldüğü 4 saldırıda görgü tanıklarının ‘Dinsizler, imansızlar’ diyerek bağırdığını söyledikleri bir erkek, ormanda birlikte gördüğü çifte de saldırdı. 6 kurşunla yaralanan genç kız öldü, erkek yoğun bakımda.

SULTANBEYLİ’de korku yaratan cinayetler serisinin son halkası Fatih Ormanı’nda önceki gün saat 19.30’da işlendi. Motosikletiyle kuryelik yapan 24 yaşındaki Mustafa Demir, bir konfeksiyon atölyesinde çalışan kız arkadaşı Hatice Iriş’le birlikte yalnız kalmak için ormana girdiler. Baş başa eğlenen çiftin bir süre sonra yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, ‘Dinsizler, imansızlar’ diye bağırarak silahını peş peşe ateşledi.

Hatice Iriş’e 6 el, Mustafa Demir’e 3 el ateş eden saldırgan iki sevgilinin öldüğünü sanarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Demir, cep telefonundan bir arkadaşını arayarak yardım istedi. Polisin devreye girmesi üzerine yaralı gençlere ulaşıldı. Çok kan kaybeden Hatice Iriş kaldırıldığı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öldü. Demir ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Hep aynı eşgal

Mustafa Demir’in arkadaşına verdiği saldırganın ‘40 yaşlarında orta boylu esmer, kıvırcık saçlı bir erkek’ şeklindeki eşgalin daha önceki saldırılardaki görgü tanıklarının anlattıkları ile tutması şüphelerin kimliği belirsiz aynı kişi üzerinde toplanmasına neden oldu. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.  

:Orhan Saat - Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:31

İLGİLİ HABERLER