Asayiş
  • 29.4.2010 09:48

CİNAYETLERE DEVAM EDECEKTİ!

H. A. cinayeti şöyle anlattı: “Bodrum Gümbet’te oturan Gül isimli bir kız arkadaşım vardı. 2009’da ayrıldık. Beni 7 bin TL dolandırdı ve uyuşturucuya alıştırdı. Bu yüzden kadınlara karşı bir kinim var. Cinayetleri de bu yüzden işledim. Cinayetlerden 1 hafta önce İzmir’e geldim. Gelmeden 1 gün önce Bodrum’da bir dönerciye gittim. Yediklerimin ücretini ödeyemeyince kimliğimi rehin bıraktım. Yemek yerken işyerinin kasasında silahı gördüm. O gün büfeyi soymaya karar verdim. Gece yarısı dönerciye girdim ve kasadaki silahla bir miktar parayı aldım; İzmir Balçova’ daki eve gittim. Cumartesi akşam bir birahaneye gittim. Çıkınca Kipa Alışveriş Merkezi’nin karşısındaki parkta oturdum. Tam karşıda otobüs durağı vardı. Otobüsten inen bir genç kız dikkatimi çekti. Tek başınaydı. Kızı takip etmeye başladım. Beni fark etti ve ‘Benden ne istiyorsun?’ diye sordu. Hiç konuşmadan yakın mesafeden kafasına ateş ettim. Çantasını alıp kaçtım. Sonra eve gittim.

Ertesi gün sabahtan akşama kadar uyudum. Akşam tekrar çıktım. Bu kez bir kahvede oturdum. Diğer kız kahvenin önünden geçti. Hemen izlemeye başladım. Issız bölgeye geldiğimizde döndü ve beni gördü. Yine konuşmadan yanına gidip kafasına sıktım ve çantayı alıp kaçtım. Koşarken çantayı elimdeki siyah poşete boşaltmaya çalışırken içinden bir şeyler döküldü. Sabaha kadar televizyon izledim. Yine akşam kalktım. Bodrum’a gitmeye karar verdim. Otobüsü kaçırınca bir otele yerleştim. Öldürdüğüm kadınların telefonlarını satmak için telefon satıcılarına gittim. Telefonlardan birisini sattım ve otele döndüm. Geç saatlerde otelden çıktım. Bir travesti arabasıyla yanıma yaklaştı. Beni Kavaflar Çarşısı’nın girişine götürdü. Orada pantolonunu indirmeye çalışırken ‘Tuvaletim geldi’ diyerek arabadan çıktım. Arabanın arkasından dolaşıp kapıyı açtım ve kafasına sıktım.

Ertesi gün Bodrum’a gidip pansiyona yerleştim. Amacım eski kız arkadaşımı vurmaktı. Bu cinayetleri para için yapmadım. Kız arkadaşım yüzünden kadınlara hıncım vardı. Polisin dağıttığı robot resim bana hiç benzemiyordu. Bu nedenle rahat dolaşıyordum.”

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER