Asayiş
  • 4.6.2006 00:03

CİNNET GEÇİREN BABA, EŞİNİ VE KIZINI ÖLDÜRDÜ...

İBRAHİM KILINÇ
AYDIN  - Aydın'da cinnet geçiren bir kişi, eşi ve kızını tabancasıyla vurarak öldürdükten sonra suç aletiyle birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.


Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı 147 numaralı apartmanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Söke İlçesi Savuca Belde Belediyesi eski Başkanı Ahmet Gedik (53), saat 11.00 sıralarında kahvaltı yaparken, 2. eşi olduğu bildirilen hanımı Şenay Gedik ile aile içi meselelerden dolayı tartıştı.

Tartışmanın ilerlemesi üzerine cinnet geçiren Gedik, yatak odasında bulunan silahını alarak, biri 5, diğeri 13 yaşında olan çocuklarının gözü önünde tartışmaya devam etti. Karı koca arasındaki tartışmanın devam etmesi üzerine Ahmet Gedik, tabancası ile eşi Şenay Gedik'in başına 1 el ateş etti.

Bu sırada başkanın üvey kızı olduğu öğrenilen 13 yaşındaki Ümran Gedik kaçmak isterken, çılgına dönen baba, Ümran'ın da sırtına 1 el ateş etti. Anne kız salonda hayatını kaybederken, Ahmet Gedik'in, eşinin cesedine 2 el daha ateş ettiği bildirildi.


Olaydan sonra Gedik, 5 yaşındaki oğlu A.'yı yanına alarak, suç aleti silahıyla birlikte evinin karşısında bulunan Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne gidip "Cinayet işledim" diyerek polise teslim oldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.


Olaydan sonra anne-kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Polislere teslim olan zanlı Ahmet Gedik, ilk sorgusunun ardından savcılığa teslim edildi. Cumhuriyet Savcılığı'nın tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği şahıs, akşam saatlerinde tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:03

İLGİLİ HABERLER