Asayiş
  • 18.1.2014 00:08

Cinnet geçiren kadın eşini keserle öldürdü

Arnavutköy'de psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen kadın, 23 yıllık eşini gece uyurken başına vurduğu parke taşı ile etkisiz hale getirip, ardından keserle öldürdü.

Cinnete tanıklık eden çiftin büyük oğlu tarafından hastaneye kaldırılan adam, yolda hayatını kaybetti.
Olay, Taşoluk Merkez Mahallesi İlham Sokak 28 numara üzerinde yer alan 2 katlı betonarme bir evde dün gece 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 2 ay süreyle tedavi gören 41 yaşındaki Fatma K., kendisini kıskanarak baskı altında tuttuğunu iddia ettiği eşi Metin K.’yi öldürmek için plan yaptı.

Cinayet öncesinde yoldan temin ettiği bir parke taşını evine getirerek yatağının altına saklayan kadın, eşinin yatak odasında uyumasını bekledi. Fatma K., daha sonra su satarak geçimini sağlayan eşinin başına, yatağın altına gizlediği parke taşıyla hızlıca vurdu. Metin K. aldığı darbeyle etkisiz hale gelirken, Fatma K., daha sonra eşine keserle saldırdı. Göğsünden ve boynundan aldığı darbelerle ağır yaralanan Metin K., büyük oğlu tarafından hastaneye kaldırıldı. Arnavutköy Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Metin K., başka bir hastaneye sevk edilirken, yolda hayatını kaybetti. Metin K.’nın cenazesi daha sonra Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cinayet sonrası olay yerine gelen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Fatma K.’yi evinde gözaltına aldı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayette kullanılan keser ve parke taşını alarak incelemek üzere el koydu.
Gözaltına alınan Fatma K.’nin emniyetteki sorgusunda oldukça soğukkanlı tavırlar sergilediği öğrenildi. Emniyette sorgusu tamamlanan Fatma K., bugün yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı kadın, burada gazetecilerin cinayete ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı.Çiftin 4 çocuğu olduğu öğrenildi.

ADNAN SULAR
İSTANBUL

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:24

İLGİLİ HABERLER