Yaşam
  • 31.8.2008 12:18

CİNSEL KITLIK: 100 BİN KADIN, ERKEK ARIYOR!

Avustralya’da erkek kıtlığı baş gösterdi! Son sayıma göre kadınların sayısı erkeklerden 100 bin fazla. Nüfus oranındaki bu dengesizliğin sebebi birçok iş alanında kadınların çalışması ve iş bulamayan erkeklerin yurtdışına göç etmesi. Demografi Uzmanı Bernard Salt “Avustralya’da erkek kıtlığı yaşanıyor, örneğin Dubai’de 12 bin Avustralyalı erkek yaşıyor, buradaki sorun erkek nüfusun önlenemeyen göçü” dedi.

Büyükşehirlerde de durum böyleyken taşrada durum tam tersine dönüyor. Queensland bölgesinde 23 erkeğe bir kadın düşüyor ve buradaki erkekler de kadın kıtlığından şikayetçi. Geçtiğimiz hafta da Avustralyalı bir belediye başkanı kasabasında kadın kıtlığı yaşandığını ve en çirkin kadının dahi kasabasında eş bulma şansının bulunduğunu söylemişti. Başkanın samimi itirafları tepki çekerken bazı politikacılar da destek vermişti.

ÜREYEMİYORUZ!

Avustralyalı kadınlar, işsiz kalıp yurtdışına çalışmaya giden erkekler yüzünden üreyemiyorlar. Kendilerine sevgili bulamayan kadınlar, bir an önce evlenip çocuk sahibi olamamaktan şikayetçi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:40

İLGİLİ HABERLER