Asayiş
  • 30.6.2007 11:04

CİNSEL ORGANINDA UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

Beykoz ve Üsküdar’da 2 ayrı kuyumcudan hırsızlık yapılmasına ilişkin biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.


      Beykoz’daki bir kuyumcudan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, müşteri gibi davranarak kuyumcuya giren bir kadını takibe aldı.
      Kadının olay yerinden uzaklaşırken bindiği taksiyi izleyen polis, bir süre sonra Ümraniye’de aracı durdurarak C.Y adlı kadın ile otomobili kullanan H.K’yı gözaltına aldı.
      Şüphelilerin yakalanması sonrası yapılan incelemede, C.Y’nin iç çamaşırına gizlenmiş halde olan 12 adet bilezik ele geçirildi. Ayrıca jinekolojik inceleme ve ultrasonografi çekilmesinin ardından da kadının cinsel organında, uyuşturucu nitelikli olduğu ifade edilen 21 adet hap bulundu.


      Beykoz’daki kuyumcudan 8, Üsküdar’daki bir başka kuyumcudan da 4 adet bilezik çaldığı ileri sürülen C.Y hakkında 4 ayrı arama ile benzer suçlamalara ilişkin önceden de emniyette çok sayıda kaydı bulunduğu bildirildi.
      Şüpheli C.Y’nin, Beykoz’da hırsızlık yaptığı belirtilen bir kuyumcuya girişi ve içerde kaldıktan sonra dışarı çıktığı süre içerisinde güvenlik kamerasınca çekilen görüntüleri de polislerce incelendi.


      C.Y. ile hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen H.K, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER