Spor
  • 15.9.2019 22:54

Club Brugge : Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray ile işimiz zor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden açıklama!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'nda mücadele verecek. Sarı-Kırmızılılar'ın rakipleri ise Real Madrid, Paris Saint-Germain ve Club Brugge. İlk mücadelesine 18 Eylül'de Club Brugge karşısında çıkacak olan Galatasaray için Belçika kulübünün başkanı Bart Verhaeghe'den yorum geldi. Sarı kırmızılıların diğer bir rakibi PSG'nin formasını giyen Diallo da Galatasaray'la ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Yani sonuç olarak çok güzel maçlar olacak ve sportif açıdan keyif alacağız..

Bart Verhaeghe: En büyük Galatasaray

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında karşı karşıya geleceği Club Brugge'ün başkanı Bart Verhaeghe, Galatasaray'ı Türkiye'nin en büyük kulübü olarak tanımladı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Club Brugge’ün başkanı Bart Verhaeghe, zorlu maç öncesi grubu değerlendirdi.

Çok güzel maçlar olacağını belirten Verhaeghe, “Sportif olarak keyifli geçecek. Real Madrid ve PSG, dünyanın en büyük 5 kulübünden ikisi. Ayrıca grubumuzda Türkiye’nin en büyük kulübü Galatasaray var. Ama takımımıza güveniyorum” dedi.  

Club Brugge Teknik Direktörü Philippe Clement'ten Galatasaray itirafı!.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakibi Club Brugge'ün teknik direktörü Philippe Clement, Sarı-kırmızılılar ile çarşamba günü oynayacakları maç öncesi bir takım itiraflarda bulundu..

Belçika Jüpiler Ligi 7. haftasında Club Brugge, deplasmanda Cercle Brugge'a konuk oldu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Brugge, Cercle'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Club Brugge teknik direktörü Philippe Clement, "İlk yarıda çok az pozisyon üretebildik ve gereksiz kontraatak fırsatları verdik. Çok güzel bir organizasyonla golü attıktan sonra rahat bir oyun ortaya koyabildik. Bence şu an dengeli bir oyuna ihtiyaç duyuyoruz. Ancak, 2-0'dan sonra istediğimiz oyunu oynayabildik ve maçı kontrol edebildik." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MAÇI DAHA BAŞKA OLACAK

Çarşamba günü Galatasaray ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçı ile alakalı görüşlerinin sorulması üzerine Clement, "Bugün oynadığımız maç ile Galatasaray maçını kıyaslayamaz ya da örnek olarak alamazsınız. Bugün önemli puanlar aldık ama Galatasaray maçı daha başka olacak." diye konuştu.

GALATASARAY BİZDEN DAHA KALİTELİ

Çarşamba günü karşılarında çok kaliteli bir takım olacağını dile getiren Belçikalı teknik adam, "Çarşamba günü daha iyi olmak zorundayız. Çünkü Galatasaray bizden daha kaliteli bir takım. Büyük tecrübeleri ve çok deneyimli ayakları var. Falcao'yu kadrolarına katarak ileri doğru büyük bir adım attılar. Mental ve fizik olarak iyi durumda olmalı ve çok koşmalıyız. Taraftarımızın desteğine de çok ihtiyacımız olacak." dedi.

.

Güncellenme Tarihi : 15.9.2019 23:03

İLGİLİ HABERLER