Gündem
  • 22.3.2020 17:24

CNN Türk’te büyük hareketlilik! muhabirlerin binaya girişi yasaklandı

Demirören Medya Grubu'nun haber kanalı CNN Türk'ün, haber merkezinde çalışan 16 muhabir ve kameramanın, koronovirüs önlemleri kapsamında binaya girişleri yasaklandığı öne sürüldü.

Dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüs salgını için, ülkemizde de birçok kurum önlem almaya devam ediyor.

Demirören Medya Grubu'nun haber kanalı CNN Türk'ün, haber merkezinde çalışan 16 muhabir ve kameramanın binaya girişleri yasaklandığı iddia edildi.

Binanın dışındaki otoparka kurulan konteynerda çalışmaları istenen muhabirlerin tuvalet ve yemekhane gibi ihtiyaçlarını karşılamaları için dahi binaya girişlerine izin verilmediği öne sürüldü.

Medya Radar'ın haberine göre; sokaklarda haber bulmaları istenen muhabirlere CNN Türk yöneticilerinin "Sizin etkileşim alanınızı kısıtlıyoruz" dedikleri öğrenildi. Demirören Medya Grubu'nun diğer medya kuruluşlarında muhabirlerin sokağa çıkmaları yasaklanırken, CNN Türk'ün seçtiği bu yol muhabirlerin tepkisini çekti.

10 gündür Coronavirus ile mücadele eden Türkiye'de CNN Türk sokakta haber takibi yapan muhabirlerine maske ve dezenfektan spreyi ise daha dün verdiği öğrenildi.

Gazeteci Serkan Ocak tepki gösterdi

Gazeteci Serkan Ocak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CNN Türk'e tepki gösterdi.

Ocak, paylaşımında, "Bu barakalar CNN Türk'te çalışan muhabir ve kameramanlar için hazırlanmış. Binaya girmeleri yasaklanmış. Diğer tüm çalışanlar binaya girip çıkabiliyorken kameramanlar ve muhabirlere bu muamele uygun görülmüş. Hıyarlıkta sınır yok nasılsa!!!" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2020 16:27

İLGİLİ HABERLER