Asayiş
  • 23.7.2009 01:41

ÇOCUK BAKMAYA GELİP SEKS KÖLESİ OLDULAR!..

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 4 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonla, zorla fuhuş yaptırıldıkları iddia edilen 14 yabancı uyruklu kadın yakalandı.


Edinilen bilgiye göre; Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 1 yıldır sürdürdüğü istihbari çalışmalar sonrasında İzmir, Antalya, Mersin ve Muğla'nın Fethiye ilçesinde belirlenen 18 farklı noktaya eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Yaklaşık 100 polisin katıldığı ve ''Foça'' kod adı verilen operasyonda, fuhşa zorlandıkları iddia edilen yabancı uyruklu 14 kadın ile kadınları fuhşa zorladıkları ileri sürülen 13 kişi yakalandı.


Polis merkezinde ifadeleri alınan kadınlar; zanlılarca otel ve pansiyonlarda tutulduklarını, darp, dayak ve tehditle fuhşa zorlandıklarını ve pasaportlarına zorla el konulduğu ifade ettiler. Türkiye'ye çocuk bakıcılığı, ev ve otel temizliği yapma vaadiyle getirildiklerini beyan eden yabancı uyruklu kadınların arasın 3 çocuk annesinin bulunduğu ve 4 kadının aileleri ile haftada sadece bir defa görüştürüldüğü kaydedildi.


Gözaltına alınan zanlılar için savcılıktan 2 gün ek gözaltı süresi alındığı, zanlıların ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER