Asayiş
  • 11.6.2014 09:50

Çocukların kavgası kanlı bitti, 1 ölü

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Yoldere (Ğerabilme) köyünde çıkan kavgada iki kişi silahla ağır yaralandı. Yaralılardan biri hayatını kaybederken diğer yaralının durumunun ağır olduğu belirlendi. Edinilen bilgilere göre amcaoğulları oldukları iddia edilen iki taraf ilk önce çocuklar kavga etti. Çocukların büyükleri haberdar etmesi sonucu ismi öğrenilmeyen bir kişi av tüfeğiyle amcaoğulları olan Emin Gönül ( 49 ) ve Yusuf Gönül’e (43 ) ateş açtı. Açılan ateş sonucu her iki kardeş çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kızıltepe Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Emin Gönül ( 49 ) Kızıltepe Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatın ardından yoğun bakımda ünitesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği, İlk müdahalesi Kızıltepe Devlet hastanesinde yapılan ve daha sonra Mardin Devlet Hastanesine sevk edilen Yusuf Gönül’ün (43 ) ise tedavisinin Mardin’de sürdüğü belirtildi.

Olayın ardından Jandarmanın köyde yoğun güvenlik tedbirleri aldığı ve Savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı belirlendi.
Emin Gönül’ün ölüm haberini duyan akrabaları Kızıltepe devlet hastanesine akın ederken, Gönül’ün ailesi ise hastane önünde sinir krizleri geçirdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER