Asayiş
  • 22.9.2013 12:46

Çocuklarının gözü önünde eşini 19 yerinden bıçakladı

İZMİR'in Gültepe Semti'nde, 8 yıl önce boşandığı eşi Selçuk Ö. tarafından 19 yerinden bıçaklanan, ardından verdiği yaşam savaşını kazanan 2 çocuk annesi Gülşah T., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in sahip çıkmasıyla başka bir ilde koruma altına alındı. Gülşah T.'nin, bir süre sonra sağlanacak evde ve işte, yeni yaşamına başlayacağı öğrenildi.

Olay, geçen 28 Ağustos'ta saat 18.00 sıralarında, Meltem Caddesi 41 numarada meydana geldi. 32 yaşındaki Selçuk Ö., 8 yıl önce boşandıktan sonra annesinin evinde kalmaya başlayan iki çocuğunun annesi olan 30 yaşındaki Gülşah T.'nin yanına gitti. Daha önce de barışma teklifini kabul etmeyen Gülşah T.'nin başka bir erkekle ilişkisi olduğunu ileri süren Selçuk Ö., hareket edince aralarında tartışma çıktı.

19 YERİNDEN BIÇAKLADI, SERBEST KALDI

Çocuklarının önünde önce eşine saldırıp tartaklayan Selçuk Ö., ardından da yanındaki bıçakla Gülşah T.'yi 19 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Gülşah T., kaldırıldığı Tepecik Eğitim Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesini kazanıp hayata döndükten sonra taburcu edildi. Bu sırada yakalanan Selçuk Ö. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İKİ ÇOCUĞUYLA KORUMA ALTINA ALINDI

Sağlığına kavuşan Gülşah T., çıktığı bir televizyon programında yaşadığı şiddeti anlatıp, yeni bir hayat kurmak için yardım istedi. Gülşah T.'ye, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin sahip çıktı. Bakanlık yetkilileri, Bakan Şahin'in talimatıyla harekete geçti ve Gülşah T. ile iki çocuğu, açıklanmayan bir ilde koruma altına alındı. Daha sonra yine gizli tutulacak olan bir ilde ev ve iş bulunacak olan Gülşah T.'nin, burada iki çocuğuyla yine bir hayata başlayacağı bildirildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:49

İLGİLİ HABERLER