Yaşam
  • 15.6.2020 12:31

Çok ayıp, sizlere böyle soruları yakıştıramıyorum

Defne Samyeli o soru karşısında küplere bindi! Umut Evirgen ile Tuba Büyüküstün ayrılığının ardından…
Ünlü şarkıcı Defne Samyeli önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Defne Samyeli, bir dönem restoranlarında sahne aldığı işletmeci Umut Evirgen ile güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ayrılığında adının geçmesine çok sinirlendi. Defne Samyeli, Umut Evirgen ile Tuba Büyüküsün ayrığı ile ilgili sorular karşısında adeta küplere bindi. Defne Samyeli, Umut Evirgen ile Tuba Büyüküstün ayrılığı ile ilgili bakın neler söyledi…

Defne Samyeli o soru karşısında küplere bindi! Umut Evirgen ile Tuba Büyüküstün ayrılığının ardından…

Defne Samyeli önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Samyeli, bir dönem restoranlarında sahne aldığı işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Tuba Büyüküstün ayrılığında adının geçmesine sinirlendi ve "Başka insanları bana sormayın" dedi.

Hürriyet'in haberine göre; Defne Samyeli önceki gün annesi Sendegül Samyeli'yi Nişantaşı'ndaki bir ortopedi doktoruna götürdü. Samyeli, "Pandemi sonrasına hazırlanıyoruz. Acaba bu yaz çalışabilecek miyiz yoksa hiç sahne almayacak mıyız, göreceğiz" dedi.

Samyeli, "Tuğba Büyüküstün'ün Umut Evirgen'den ayrılma sebebi olarak adınız geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna sinirlendi."Gündem değişti. Sizin gündeminiz değişmedi. Benimle ilgili sorular soracaksanız devam edelim konuşmaya.Başka insanları soracaksanız anlaşma bozulur. Çok ayıp, sizlere böyle soruları yakıştıramıyorum."

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.6.2020 12:37

İLGİLİ HABERLER