Asayiş
  • 26.5.2013 17:46

"Çok seviyorum hakim bey" dedi, paçayı kurtardı

S.A.'nın mahkemede, "Çok seviyorum, onun için yaptım" dediği belirtildi.

Kemer Mahallesi'nde geçen cuma günü saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, S.A., arkadaşı H.Ç.'yi de yanına alarak bir süre önce kendisinden ayrılan kız arkadaşı T.C.'nin evine gitti. İddiaya göre H.Ç. dışarda gözcülük yaparken, kar maskesi takıp, eldiven giyen S.A., evde yalnız olan genç kızı silah zoruyla etkisiz hale getirdi. Hayatında başka biri olduğundan şüphelendiği T.C.'yi döven S.A., genç kızın cep telefonunu alıp, yaptığı görüşmeleri incelemeye başladı. Bu sırada T.C.'nin bağırması üzerine paniğe kapılan S.A. ve arkadaşı H.Ç. koşarak kaçtı.

AYNI MAHALLEDE YAKALANDILAR

Büyük şok yaşayan genç kız, polisi arayıp durumu bildirdi. Bölgede çalışma başlatan polis, saldırganlardan birinin T.C.'nin ayrıldığı erkek arkadaşı S.A. olduğunu belirledi. Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran polis S.A.'yı, H.Ç. ile saklandıkları aynı mahalledeki 2053 Sokak'ta bulunan bir evde yakaladı. Evde yapılan aramada iki şüphelinin olayda kullandığı kar maskesi ve eldivenlerle ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

'ÇOK SEVİYORUM, ONUN İÇİN YAPTIM'

Daha önce herhangi bir suçtan kaydı bulunmayan çiftçi S.A.'nın, çıkarıldığı mahkemede hakimin, 'Neden yaptın' sorusuna, "Çok seviyorum hakim bey, onun için yaptım. Ayrılınca çok kıskandım. Başka çare bulamadım" diye cevap verdiği belirtildi.

S.A. ve arkadaşı H.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:00

İLGİLİ HABERLER