Spor
  • 4.7.2009 15:39

'ÇOK TEKLİF ALDIM AMA!..'

İSTANBUL - Almanya Birinci Lig (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, çok önemli ve ciddi transfer teklifleri almasına rağmen kulübüyle olan sözleşmesini 4 yıl uzattığını açıkladı.
Nuri Şahin, basın danışmanı Cüneyt Yalınkılıç aracılığıyla yaptığı açıklamada, ''Bana ve kulübüme gelen birçok ciddi ve önemli teklif olmasına rağmen, kulübüm Borussia Dortmund'la olan sözleşmemi 4 yıl daha yeniledim'' dedi.
Bu kararı almasında en önemli etkenlerin, Borussia Dortmund'un Almanya Ligi'nde en genç profesyonel futbolcu unvanını kendisine kazandırmış olması ve bu kulübe karşı hissettiği manevi bağlılığın olduğunu ifade eden Nuri, ''Ayrıca (A) Milli Takım Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in tavsiyeleri de çok etkili oldu. Fatih hocam bana (Oynadığın takımda kalman senin için daha doğru) dedi. Ben de hocamı dinledim ve kulübümle 4 yıllık bir anlaşma yaptım'' diye konuştu.
Nuri, uzun süreli ve istikrarlı olan futbolcuların daha başarılı olacağını kaydederek, ''En verimli futbol çağımı yaşadığım şu günlerde, gerek kendim için, gerek Borussia Dortmund için, gerek de milli takımımız için en doğru kararı verdiğim inancındayım'' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:28

İLGİLİ HABERLER