Spor
  • 2.5.2004 01:48

COLA TURKA İÇEN HOOİJDONK NASIL PALA PİYER OLDU!..

Ünlü tiyatro sanatçısı Gazanfer Özcan’la birlikte kamera karşısına geçen Hooijdonk, ‘Bir Turkish futbol starı Piyer van Hoydonk’ başlıklı reklamda, Özcan’ın Cola Turka ikramını kabul edince birdenbire bıyıkları çıkıyor. Özcan da hemen lakabı takıyor: Pala Piyer.

Yeni halini ‘Abi nasıl’ diye Gazanfer Özcan’a soran daha sonra da beğenen Hooijdonk da, ‘Olay budur baba’ diyor. Gazanfer Özcan da bu sözler üzerine, ‘Portekiz’de de çakacaksın bu gollerden inşallah’ diyerek Hooijdonk’u traş ediyor.

Gazanfer Özcan’ın ikinci Cola Turka ikramını da kabul eden Hooijdonk, bu kez Ayhan Işık bıyığına kavuşuyor. Özcan’ın, ‘Bu kez Ayhan Işık oldun’ demesi üzerine Hooijdonk, ‘Yakıştı mı’ diye soruyor. Gazanfer Özcan da, ‘Maşallah, çok yakıştı’ diyor. İkinci bölüm, Hooijdonk’un ‘Eh abi, sayenizde’ sözleriyle sona eriyor.

Üçüncü Cola Turka’yla Hooijdonk, bu kez Türk Sineması’nın ünlü karakteri ‘Camoka’ya benzeyen bıyıklarıyla ekranda görünüyor. Gazanfer Özcan’ın, ‘Aaa, bu da Camoka’ sözüne şaşıran Hooijdonk, ‘Camoka ne’ diye soruyor. Özcan da, ‘O uzun hikaye, şimdi bana traş yaptırma’ diyor. Son bölümde ise, Hooijdonk bıyıklarının olmadığını farkedip, nedenini soruyor. Gazanfer Özcan da, ‘Bu da Cola Turka’nın light’ı’ diye açıklıyor. Reklam, Gazanfer Özcan’ın, ‘Cola Turka gururla sorar: Portekiz’deki starımız, oraya nasıl gitsin? Pala Piyer mi, Ayhan Işık mı, Camoka mı, bıyıksız mı? Hangisi, ben karar veremedim, kararı siz vereceksiniz’ sözleriyle sona eriyor. 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER