Spor
  • 5.9.2013 00:47

Colin Kazım ilk antremanına çıktı

Bursaspor Kazım transferini resmi sayfasından şöyle duyurdu:

Tanıtım toplantısında 2.Başkanımız Rıdvan Şen ve İcra Kurulu Üyelerimiz Nedim Çelik, Serkan Sabuncuoğlu, Ali Ay ve İletişim, Medya ve Pazarlama Direktörümüz Osman Akın hazır bulundu. Yeşil-Beyaz renklere gönül vermiş yaklaşık 200 taraftarımızda coşkuları ile Colin Kazım’a sevgi gösterilerinde bulundular.

İkinci Başkanımız Rıdvan Şen, Colin Kazım transferinin hem kendisine hem de kulübümüze hayırlı olması dileklerini iletti. Şen, “ Kazım ile 4 yıllık bir anlaşmaya vardık. Bu transfer için Galatasaray Kulübü’ne 250.000 euro bonservis ücreti ödedik. Kazım bu yıl 1.100.00 euro geride kalan diğer yıllarda ise 1.000.000 euro alacak. Kendisinin Bursaspor’da üstün başarılara imza atacağına inanıyoruz. Kazım transferi camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Colin Kazım yaptığı açıklamada Bursaspor gibi büyük bir camiada forma giyeceği için çok mutlu olduğu belirtti. Kazım, “Bursaspor’a gelmemde beni tanıyan ve kariyerimin en iyi zamanını geçirdiğim hocam Christoph Daum’un burada olması çok etkili oldu. Kulüpte bana olan güvenlerini ve inancını uzun süreli kontrat yaparak gösterdi. Bursaspor’da hep birlikte büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

5 yıldır Türkiye’de futbol oynadığını ve Bursaspor’un nasıl bir camia olduğunu çok iyi gözlemlediğini belirten Kazım, “ Bursaspor deplasmanları her zaman ligin en zorlu deplasmanı olmuştur. Bunu şampiyonluk sezonunda çok iyi görmüştük. Bursaspor yeni stadyumu, tesisleri ve taraftarıyla şampiyonluk yarışında her zaman olacaktır. Ben de Bursaspor’un başarısı için elimden gelenin en iyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece para kazanmak için buraya gelmedim. Kaybetmeyi sevmiyorum. Başarılı olmak için Bursa’ya geldim” dedi.

Geçmiş dönemde Teknik Direktörümüz Christoph Daum ile beraber çalıştığının hatırlatılması üzerine Kazım, “Daum her zaman kazanan bir Hoca. İstatistikler yalan söylemez. Ben futbol hayatımın belki de en iyi dönemini Daum ile birlikte geçirdim. Şimdi Bursaspor forması ile en iyisini yapmak istiyoruz” dedi.

Bursa’da yaşayan insanların sadece Bursaspor’u desteklediğini ve bunun çok özel bir duygu olduğunu belirten Kazım, “ Bursaspor sadece ligde mücadele eden bir kulüp olamaz. Bursaspor’u tutan herkesin iddialı olduğunu biliyorum. Stadyumda taraftarlarımızın vereceği destek ile ligde iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bursaspor’un diğer kulüplerden büyük bir farkı var. Diğer takımların deplasmanlarına gittiğinizde o kentte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarını görebilirsiniz. Bursa’da ise sadece Bursaspor’un desteklendiğini çok iyi hissediyorsunuz” dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER