Alınan bilgiye göre, belediye temizlik işçileri, çöp topladıkları sırada
bir çanta içinde kesik insan kafası buldu.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çürüdüğü için cinsiyeti
de tespit edilemeyen kafatasını incelemeye alırken savcılık konuyla ilgili
soruşturma başlattı.
Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından poşete konulan kesik kafa, Adli
Tıp Kurumu’na gönderildi.
ÇÖPLÜK'TE KESİK BAŞ ŞOKU!

Hızlı Özet
“Aydın’ın İncirliova ilçesindeki çöplükte, sırt çantası içinde ve çürüdüğü için cinsiyeti belirlenemeyen bir insan kafası bulundu.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK’dan iki hisseye ağır yaptırım: 48 kişiye suç duyurusu! İşte o isimler
SPK, Borsa İstanbul'da işlem gören Altınkılıç Gıda ve Anel Elektrik paylarındaki olağandışı hareketlere ilişkin yürüttüğü kapsamlı incelemeleri tamamladı. Piyasa dolandırıcılığı tespitiyle 48 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulurken, çok sayıda isme 2 yıl borsa yasağı getirildi. Kurul ayrıca manipülasyona karışan 28 kişinin sermaye piyasası lisanslarını iptal etti.

Polis memuru, avukat nişanlısını öldürüp intihar etti
İzmir'in Menemen ilçesinde polis memuru Aykut Erol, tartıştığı nişanlısı avukat Özge Penbegül'ü tabancayla öldürüp, intihar etti.

Ankara'da sırıf öğretmeni fuhuştan tutuklandı
Öğretmenin fuhşa aracılık ettiği öne sürülürken, okul yönetiminin olayın duyulmaması için çalışanlarını işten çıkarmakla tehdit ettiği ve velilere öğretmenin taşındığını söylediği iddia edildi.

Eski AK Parti milletvekili Ertan Aydın fon soruşturmasında gözaltına alındı
5 Yeni Gözaltı: Soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen Ertan Aydın, Seda Tarım Kocabalkan, Abdullah Dal, Hakan Eryılmaz ve Fahri Uğur düzenlenen operasyonla yakalandı.