Gündem
  • 11.11.2016 16:04

Çöpteki cesetten yasak aşk çıktı

Yapılan detaylı sorgulamada çöpten çıkan cesedin Suriyeli 38 Yaşındaki Ahmad Zahra'ya ait olduğu tespit edildi

Esenyurt Fatih Mahallesi'nde önceki gün belediye temizlik işçileri konteyneri çöparacına boşaltacağı sırada çarşafa ve battaniyeye sarılı ceset buldular. Polis ekipleri çöpte bulunan cesedi konteynerle birlikte emniyet otoparkına götürüp inceleme başlattı. Yapılan incelemede şahsın 19 bıçakla öldürüldüğu tespit edildi.

ARAŞTIRMALAR SÜRERKEN İHBAR GELDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Esenyurt Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sürerken olay akşamı saat 23.00 sıralarında polise 907 sokakta cinayet olduğu ihbarı geldi. Bunun üzerine eve giden ekipler ceset bulamadı ama silinmiş kan izlerini buldu. Evde bulunan ikisi kadın 3 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Esenyurt Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından 3 şüpheli sorgulanınca çöp cinayeti ortaya çıktı.

3 GÜN ÖNCE YASAK AŞKI ÖĞRENDİ

Yapılan detaylı sorgulamada çöpten çıkan cesedin Suriyeli 38 Yaşındaki Ahmad Zahra'ya ait olduğu tespit edildi. Zahra'nın eşi Meryem Mehne'nin (27) Ahmad Abustef'le (28) birlikte olduğu ve Zahra'nın 3 gün önce bu ilişkiyi öğrendiği ileri sürüldü. İddiaya göre, olay günü işten erken eve gelen Zahra, Ahmad Abustef'i evde görünce ikili arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Abusef ve Meryem Mehne'nin Ahmad Zahra'yı bıçakladı.

ÖLDÜĞUNDEN EMİN OLMAK İÇİN 5 BIÇAK DAHA VURDU

Ahmad Zahra cinayetiyle ilgili olarak eşi Meryem Mehne, sevgilisi Ahmad Abustef ile baldızı Nede Muhanne gözaltına alındı. Esenyurt Asayiş Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerden baldız Muhanne'nin, "Eniştem Ahmad aniden eve gelince Abustef'le tartıştılar. Daha sonra ablamla birlikte eniştemi bıçakladılar. Hatta yerde kanlar içerisinde bulunan enişteme ablam 'Ölmeli, yaşamamalı' diyerek 5 bıçak daha vurdu. Sonra da sarıp çöpe attılar evi temizlediler" dediği öğrenildi. (Habertürk)

Güncellenme Tarihi : 11.11.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER