Yaşam
  • 16.3.2020 22:57

Corona virüse yakalanan Tom Hanks'ten haber var

KAYNAK : MİLLİYET

Kendisi ve eşi Rita Wilson'ın yaptırdıkları corona virüs testinin pozitif çıktığını duyuran Tom Hanks, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Öte yandan ünlü çiftten Rita Wilson ile görüşen sunucu Richard Wilniks'ten de şaşırtıcı bir haber geldi.

Amerikalı aktör Tom Hanks, kendisinin ve eşi Rita Wilson'ın Avustralya'da yaptırdıkları corona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Hanks'in ilk paylaşımı şöyleydi:"Merhaba millet. Burada bize iyi bakan herkese teşekkür etmek istiyorum. Covid-19'umuz var ve izole haldeyiz. O yüzden başkalarına yaymıyoruz. Uzmanların tavsiyelerini takip ederek, kendimize ve birbirimize dikkat ederek bunu başarabiliriz. Yapabileceğimiz şeyler var, değil mi? Unutmayın, her şeye rağmen beyzbolda ağlamak yoktur!"

ONLARDAN BULAŞTI

Amerikalı aktör, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Tom Hanks, kendisinin ve eşi Rita Wilson ile ilgili görsel sonucu

Bir öğününü yayınlayan Tom Hanks, yaptığı paylaşımda "Yardımcılara teşekkürler. Kendimize ve birbirimize iyi bakalım" ifadelerini kullandı.

Tom Hanks, kendisinin ve eşi Rita Wilson ile ilgili görsel sonucu

ONLARDAN BULAŞTI

Öte yandan 7 Mart ve 9 Mart tarihlerinde Rita Wilson ile Sydney’de görüşen Channel 9 Entertainment editörü Richard Wilniks'in de corona virüse yakalandığını açıkladı.

 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2020 23:09

İLGİLİ HABERLER