Asayiş
  • 31.7.2009 15:33

ÇORUM'DA FECİ KAZA: 2 ÖLÜ 2 YARALI

AHMET ÖZSARAY- SERKAN ŞANSEVER/ÇORUM

Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 29. kilometresinde Sakin Mızıkçı(30) yönetimindeki 19 EH 992 plakalı otomobil bir anlık dikkatsizlik sonucu orta refüjde bulunan kum birikintisine çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra orta refüje devrildi.

Kazada, sürücü Sakin Mızıkçı ve otomobilde yolcu olarak bulunan Sinem Bursa(21) ile Hacer Mızıkçı(28) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumları ağır olan Sakin Mızıkçı ve Sinem Bursa Sungurlu Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavilerinin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

Kazanın ardından otomobilden fırlayan Medine Mızıkçı(1) olay yerinde hayatını kaybederken, anne Hacer Mızıkçı kaldırıldığı Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Minik Medine'nin cansız bedeni olay yerine gelen cenaze aracına konularak Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazadan geriye ise devrilen aracın yanında minik Medine'ye ait biberon ve oyuncakları kaldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER