Asayiş
  • 22.7.2011 17:24

ÇORUM'DA KORKUNÇ KAZA: 3 ÖLÜ!

Edinilen bilgilere göre kaza Sungurlu-Delice karayolunun 13. kilometresinde meydana geldi. Tokat’tan Denizli’ye gitmekte olan Sezai Özbay yönetimindeki 20 ZD 640 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 150 metre sürüklenerek takla atıp tarlaya uçtu.

Meydana gelen kazada otomobilde yolcu olarak bulunan sürücünün eşi Hatice Özbay, oğlu Onur Özbay ve babası Hüsam Özbay olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içinde sıkışan sürücü Sezai Özbay ve diğer oğlu Hüsam Özbay Sungurlu İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralı olduğu halde tedavi edilmeyi reddeden sürücü Sezai Özbay eşi ve çocuğunun başından güçlükle ambulansla konularak Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaza yerine giden Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Kıvanç Sağlam kaza hakkında bilgi aldı.

Hatice Özbay, Onur Özbay ve Hüsam Özbay’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yaralılardan Hüsam Özbay'ın İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'nda polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER