Spor
  • 24.8.2009 00:33

COUCERIO: BİR KEZ DAHA KABUL EDİLEMEZ BİR GOL YEDİK

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında kendi evinde Ankarasporla karşılaşan Gaziantepspor 1-1 berabere kaldı.


Maçın ardından konuşan Gaziantepsporlu oyuncu Erman Özgür, geçen haftaki Kayserispor maçında alınan puanın kazanç olduğunu belirterek, "Bu haftaki maç puan kaybıydı. İlk yarı çok kötü bir futbol sergiledik. Özellikle son 20 dakika ya kadar çok kötü oynadık. Son 20 dakikadan sonra pozisyonlarımız var. Bu kayıp bizim için kötü oldu. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu maç daha zor geçecek. Taraftarlarımızın tedirgin olmasına gerek yoktur. Takımlar böyle bazen kötü zamanlar yaşayabiliyor. Biz bu süreyi çok çabuk atlatacağımıza inanıyorum" dedi.


Bir diğer Gaziantepsporlu oyuncu Serdar Kurtuluş ise, ilk yarı takım olarak çok kötü başladıklarını ifade ederek, "İkinci yarı iyi oynamaya başladık. Gol attık, goller kaçırdık. Özellikle 60. dakikadan sonra iyi baskı uyguladık. Girdiğimiz pozisyonları boşa harcamasaydık daha iyi bir sonuç alabilirdik. Oynadığımız 3 maçta da daha galibiyet elde edemedik. Umarım Beşiktaş maçında puan veya puanlar alacağımıza inanıyorum"

Ankarasporlu oyuncu Mehmet Çakır da, ilk yarı kendilerinin iyi onadıklarını vurgulayarak, "İkinci yarı Gaziantepspor daha baskılı oynadı. Karşılıklı pozisyonlarımız vardı. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi bir sonuç oldu. Bundan sonraki maçlarda Gaziantep spora başarılar diliyorum"
ANKARASPOR'UN ATTIĞI İLK KORNERDE NE YAZIK Kİ UYUDUK VE GOLÜ YEDİK"

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor deplasmanından 1 puan alan Ankaraspor, Gaziantep'ten memnun ayrıldı.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ankaraspor Teknik Direktörü Jurgen Rober, maçın genelinde takımından memnun olduğunu belirterek, "Genel de beraberlik iyi bir sonuç oldu. İlk yarıyı değerlendirirsek takımımdan istediğim her şeyi organize bir şekilde rakibi bekledik. Disiplinli bir futbol oynadık. İlk yarı maçın hakimiyeti bizim elimizdeydi. İkinci yarıda tabi Gaziantepspor bastırdı. Bizim 1-0 üstün olmamız onların geride olması biraz daha atak oynaması takımımızın geri çekilmesine neden oldu. Sonuçta haklı bir beraberlik oldu. Takımımdan memnunum iyi bir futbol oynadık. Bunun üstüne önümüzdeki haftalarda üzerine koyarak daha iyi oynayacağız" dedi.
Ankarasporlu futbolcu Hürriyet ise takımın bir bütün halinde oynadığını ifade ederek, "Her şeyden önce ilk 3 maçı göz önünde bulundurursak en iyi oynadığımız müsabaka buydu. Gerçekten Gaziantepspor sahasında çok iyi oynayan bir takım. Bunun da bilincindeydik. Onlara karşı bugün takım olarak çok üstün oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarı özellikle çok iyi oynadık. Skoru korumak için geriye çekilmemiz oyunumuzun anlayışını bozdu. Bugün Ankaraspor birbirini tamamlayan bir takım oldu. Kısmet 1 puanmış ama namağlup gidiyoruz. Haftaya da Galatasaray maçı var. İnşallah o maçta da 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Bir basın mensubunun takımların birleşmesi ile ilgili sorusuna Hürriyet, "Biz profesyonel oyuncularız. Yönetimimiz ne karar verirse ona sadık olmamız gerekiyor. Tabi Ankara takımı gerçekten başarılı olacaksa ve başkanımız da bunu uygun görüyorsa bizde birleşmekten yanayız. Tabi ki gerekeni başkanımız bilir" diye cevap verdi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Coucerio ise takımın ilk yarıda sergilediği futboldan memnun olmadığını dile getirerek, "Bir kez daha neyazık ki kabul edilemez bir gol yedik. Tekrardan skorun arkasında koşmaya devam ettik maç boyuncu. İkinci yarıda ekibimiz kendini toparladı. İkinci yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama tabi ki bu sonuçtan memnun değilim. Bence farklı bir sonuçla bitebilirdi bizim galibiyetimizle. Maçta yenik durumu çevirebilecek durumumuz olmadı. Bence bundan sonra kendimize güvenimizi daha çok artırmalıyız. Biz, yenik duruma düşüp hep maçı kovalıyoruz. 10 kişi kalmamıza rağmen hala maçı kazanabilecek pozisyonları biz bulduk. Ama özellikle ilk yarıda oynadığımız oyundan hiç memnun değilim" diye konuştu.
Yedikleri golün değerlendirmesini de yapan Coucerio, "Ankaraspor'un korner vuruşlarını arkadaşlarıma gösterdim. Kısa pas atarak korner attıklarını da gösterdim. Bu durumu da antrenmanlarda da çalıştık. Ankaraspor'un attığı ilk kornerde ne yazık ki uyuduk. Bu nedenle memnun değilim" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER