Ekonomi
  • 3.3.2020 10:19

CRC Kurumsal Hizmetler

Hizmet sektörü ülkemizin dünya da en önlerde yer aldığı önemli bir alan olmaktadır. Gerek sanal gerekse de gerçek anlamda hizmet sektöründe çalışan yerli ve yabancı birçok insana ve kuruma hizmet veren bireysel ve toplu şekilde hareket eden insanlar vardır. Hizmet sektörü ülkemizde birçok insanın ekmek kapısı olmaktadır.

Her alanda olduğu gibi hizmet sektöründe de son dönemler de kabuk değiştirme yaşanmaktadır. Özellikle sanal dünyada bu hizmet daha fazla talep edilir bir haldedir. Bu kapsamda da bu alanlara hizmet kapsamında yatırımlar yapılır. Bunlardan birisi de CRC kurumsal firması olmaktadır.

CRC kurumsal sektör ayırmaksızın birçok firmayı bir araya getiren ve ortak satın alma hizmetini sunan oldukça önemli bir firmadır. CRC kurumsal firması 2006 yılında kurulmuş olan ve yenilikçi ruh ile hareket eden bir hizmet birimidir. Her kurum veya kuruluşun her türlü ihtiyaçları CRC kurumsal tarafından sağlanır. CRC kurumsal genel anlamda bir yemek şirketi olmaktadır. 2007 yılında 1000 kişi ile başlayan bu yolculuk bugün 120.000 kişiye günlük olarak yemek verir.

CRC Kurumsal Hizmetler

CRC kurumsal firması yemek firması olarak çıkmış olduğu bu yolculuğun içeriğini zamanla genişletmiştir. CRC kurumsal adresinde temel felsefe ortak satın alma mantığı ile hareket etmektir. Bu adreste 2010 yılından itibaren önemli değişimler olmuştur.

Buna göre bu tarihten itibaren;

İçme suyu

Araç kiralama

Akaryakıt

Kargo ve kurye

İletişim hizmetleri

Toptan gıda gibi farklı alanlardan birçok farklı hizmeti bünyesine alıp bu kapsamda hizmet verir.

CRCkurumsal Temel Hizmeti Nedir?

CRC kurumsal adresi temelde bir catering firması olmaktadır. Firmadan en verimli olarak alınan hizmet yemek hizmetidir. Buna göre CRCkurumsal firmasından personel yemek hizmetlerini almak mümkündür. Bu firma tüm sektörler için taşıma yemek, yerinde üretim yemek ve restoran hizmetleri sağlar.

Kendi firmasında çalışan kişilere yemek yedirmek isteyen ve bu hizmeti sürekli hale getirmek isteyen firma sahipleri en kaliteli hizmeti CRC kurumsal adresinden alırlar. CRC kurumsal firması Türkiye'nin her yerinden hizmet almak isteyen firmalara yemek hizmetini verir. Yine bu firmada yemek hizmetleri en kaliteli şekilde verilir. Yemek ücretleri de yine en uygun olarak CRC kurumsal firmasında yer alır.

CRC Kurumsal İletişim

CRC kurumsal firması Türkiye çapında hizmet veren önemli bir personel yemek firmasıdır. Bu firmanın İstanbul ve İzmir de iki farklı şubesi bulunur. CRC kurumsal genel merkezlerine ulaşabilmek imkanı da oldukça kolay ve geniş olmaktadır. İstanbul da Ataşehir’de hizmet veren şubenin telefon numarası 0216 688 59 75 olmaktadır. Bu şubenim mail adresi ise [email protected] olarak belirlenmiştir. İzmir şubesine ait olan telefon numarası 0232 570 09 77'dir.

CRCkurumsal Talep Formu

CRC kurumsal firmasından hizmet almak isteyen kişiler bu hizmetler için talep formundan yararlanıp ilgili hizmet için fiyat teklifi alabilir.

Güncellenme Tarihi : 3.3.2020 10:21

İLGİLİ HABERLER