Spor
  • 29.3.2022 00:32

Cristiano Ronaldo'dan emeklilik mesajı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekiz Milli Takımı'nın, Kuzey Makedonya ile oynayacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ronaldo, emekliliği hakkında, "Geleceğime karar verecek olan benim. Daha fazla oynamak istersem oynarım" dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off finalinde Kuzey Makedonya ile oynayacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ronaldo, emekliliği hakkındaki soruya, "Kariyerimden sorumlu olan benim. Birçok insan bu soruyu soruyor. Geleceğime karar verecek olan benim. Daha fazla oynamak istersem oynarım ve oynamak istemezsem oynamam" sözleri ile cevap verdi.

"Dünyadaki her takımı yenebiliriz"

Kuzey Makedonya ile oynayacakları maçı değerlendiren yıldız futbolcu, dünyadaki her takımı yenebileceklerini belirterek, "Portekiz elinden gelenin en iyisini yaparsa, dünyadaki herhangi bir takımı yenebilir. Kazanacağız çünkü Dünya Kupası'nda olmayı çok istiyoruz ve bu bizim için de hayatımızın maçı" dedi.

Portekiz Milli Takımı ile 185 maçta forma giyen 37 yaşındaki yıldız futbolcu, 115 kez de fileleri havalandırmayı başardı.

 

Güncellenme Tarihi : 29.3.2022 00:36

İLGİLİ HABERLER