Gündem
  • 23.3.2019 15:16

Cumhur İttifakı'ndan Ankara'da büyük gövde gösterisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKM Hipodrom'da "Cumhur İttifakı Büyük Ankara Mitingi" gerçekleştiriliyor.

SAATLER ÖNCESİNDEN DOLDU

Cumhur İttifakı Ankara mitingini alanı saatler öncesinden doldu

31 Mart Yerel Seçimleri'ne 8 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKM Hipodrom'da "Cumhur İttifakı Büyük Ankara Mitingi" gerçekleştiriliyor.

Cumhur İttifakı Ankara mitingini alanı saatler öncesinden doldu

10 gün öncesinden 350 kişilik ekibin hummalı şekilde çalışmalarına başladığı miting için 105 bin metrekarelik alan ayrıldı. Mitingin yapılacağı Atatürk Kültür Merkezi'nde hazırlıklar tamamlanarak, liderlerin çıkacağı platforma iki partinin "Belediye İşi Gönül İşi" ve "Ankara Ehline Emanet" seçim sloganları da yazıldı.

Binlerce Ankaralının ve şehir dışından gelen partililerin bulunduğu miting alanında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Mitingde 4 bin emniyet mensubu görev yaparken, mitingin başlamasını bekleyen binlerce vatandaş hep bir ağızdan Kayahan'ın "Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi" şarkısını söyledi. 

Cumhur İttifakı'ndan Ankara'da gövde gösterisi... AK Parti ve MHP'nin düzenlediği ortak mitingde büyük katılım var. Başkan Erdoğan, "Bizimkisi bir aşk hikayesi" şarkısını söyleyerek Cumhur İttifakı Ankara mitinginde konuşmasına başladı. Erdoğan, "Şu anda bu alanda 450 bin insan olduğunu öğrendim. Biz 31 Mart'a hazırız"

Sordum, şu anda hipodromda ne kadar insan var dedim… Emniyetin verdiği rakamı söylüyorum. 450 bin.

Bu bir şeyi gösteriyor. Ne diyor Ankara? Biz 31 Mart’a hazırız diyor. Son virajdayız. İnşallah 31 Mart’ın akşamında Ankara’yı sizler taçlandıracaksınız. Cumhur İttifakı, oy kaybına fırsat vermeden sandıkları patlatacak. Rabbim ülkemizin tökezlemesini bekleyenlere fırsat vermesin diyorum. Rabbim Orta Asya’dan Afrika’ya Kafkasya’dan Balkanlar’a kadar koskoca coğrafyanın ümidi olan ülkemizi muzaffer eylesin diyorum.

Milletimize bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Vatanımızı parçalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizi ekonomimizi çökerterek, işimizle aşımızla tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bunun için 31 Mart’ta sandıkta irademize sahip çıkacağız. 31 Mart sandıklarda hesaplaşma değil, geleceğimizi tayin etme haline dönüşecektir. Bunun için 31 Mart’ta demokrasi ve kalkınma yolunda durmak yok… Bunun için terör örgütlerinin emrindeki yapıların desteğiyle karşımıza çıkanların yüzlerindeki maskeyi düşüreceğiz.

Bunun için 31 Mart’ta, dünyanın öteki ucundan bizi tehdit edenlere, şöyle sağlamından bir cevap vereceğiz. Hem de öyle bir cevap vereceğiz ki bir daha kimse bu millete parmak sallama cesareti bulamayacak.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2019 15:28

İLGİLİ HABERLER