Ekonomi
  • 25.1.2021 12:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaflara ikinci müjde

 Başkan Erdoğan duyurdu! Esnaf ve sanatkarların kredi taksitleri erteleniyor

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredi taksitlerinin erteleneceğini duyurdu. Erdoğan, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Kongreleri'nde konuştu. Erdoğan, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Şubat ayı sonuna kadar il kongrelerimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Kongrelerimize eskiden iştirak ediyorduk, şimdi bunları canlı bağlantılar ile yapmaya çalışıyoruz. Kalplerimiz daima birdir, beraberdir. İnşallah 7.Olağan büyük kongremizi salgının kontrol altına alınması ile en coşkulu şekilde, kalbimizden geçtiği gibi yapmayı istiyoruz. Her kongre bizim için yeni bir heyecan ve yeni bir enerjidir.

Denizli'de, Mersin'de, Uşak'ta salonu görüyorum, gerçekten iftihar ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz bizi 2023'te farklı bir yere taşıyacak, 2024 yerel seçimlerinden de başarı ile çıkmamızı sağlayacak.

"NE YAPTIYSAK, NE BAŞARDIYSAK MİLLETİMİZ İLE BAŞARDIK"

İster görevlerine devam etsinler, ister yeni vazife almış olsunlar, tüm teşkilatlarımızdan büyük beklentim var. AK Parti'nin geleceğin de partisi olduğunu göstereceğiz. 11 milyon üye ile ülkemizin en geniş tabanlı partisi olarak büyük avantaja sahiptir. AK Parti'nin kurucusu da, lokomotifi de milletimizdir. Ne yaptıysak, ne başardıysak milletimiz ile başardık.

Önce gönül kazanacağız, sonra oy isteyeceğiz. Yapmamız gereken her bir insanımızın kapısını çalmak, derdini dinlemek, beklentisini duymak, yardımcı olunacak konularda gerekli irtibatı sağlamaktır. Gönlüne dokunmadığımız tek bir kişi bile varsa bu bizim eksiğimizdir.

Genel başkanından, sandık görevlisi ve üyesine kadar uzanan bu siyaset tarzı AK Parti'yi iktidara taşımış ve 18 yıl iktidarda kalmasını sağlamıştır. Bu çizgiden uzaklaşırsak, sandıktaki desteğimizi kaybederiz. Bizim bu millete kazandıracak daha çok eserimiz var.

HALKBANK ESNAF VE SANATKAR KREDİSİ TAKSİTLERİ ERTELENDİ

Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredileri 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun.

Güncellenme Tarihi : 25.1.2021 12:52

İLGİLİ HABERLER