Dünya
  • 29.6.2007 13:51

"CUMHURBAŞKANI'NIN SEKS KÖLESİYDİM"

Daha önce ofisinde görev yapan dört çalışanını taciz ettiği iddiaları "komplo" olarak nitelendiren Katsav, kendisi hakkında dava açan savcıyla anlaşarak hapse girmekten kurtuldu. Katsav'ın hapisten kurtulması ülkede şok yarattı. Hukukçular savcı ile cumhurbaşkanı arasında yapılan anlaşmanın etik olmadığını savundu...
Ttecavüz mağduru olduğunu söyleyen "Aleph" adlı kadın ise dün bir basın toplantısı yaparak Katsav'ı yerden yere vurdu: "Bana geceleri karısıyla seks yaparken beni düşündüğünü söylüyordu. Sabah işe gelince penisi çıkarıp gel dokun diyordu. katsav bir sapıktır. onu nasıl hapisten kurtarırsınız?"

 

Aleph" adlı kadın kadının n basın toplantısı İsrail'in önde gelen tüm kanalları tarafından canlı yayınlanınca Katsav'ın avukatları İsrail cumhurbaşkanını yerden yere vuran bu toplantıyı nasıl yayınlarsınız diyerek kanallara ağır bir protesto gönderdi. İşte 'A'nın ifadeleri:

ETEK GİY ALTINDA ÇAMAŞIR OLMASIN!

İlk günden itibaren bana çok seksi olduğunu bana ilgisi olduğunu söylüyordu...
Sabah 7:30'da evimi arayıp o gün işe gelirken ne giyeceğimi soruyordu. Zaman zaman, "Etek giy altında da iç çamaşırı olmasın" diye teklifte bulunuyordu.

PENİSİNİ ÇIKARIR, BENİ ÇAĞIRIRDI

Ofise geldiğim andan itibaren tacize başlardı. Karısıyla seks yaparken beni düşündüğünü söylerdi. Onun söylediği bazı şeyleri burda açıklamaya utanıyorum Ofisine gelir koltuğuna oturur penisini dışarı çıkarır ve beni çağırırdı. "Gel yanıma otur, dokun" derdi.

SEKS KÖLESİ GİBİYDİM

Sonunda işi bırakmaya karar verdim. Birkaç gün işe gelmedim. Aradı ve hayatımı cehenneme döndüreceğini söyledi. Geri dönmek zorunda kaldım. Ve geri döndüğümde, arkamdan yaklaşarak bana zorla sahip oldu. O an kendimi Katsav'ın seks kölesi gibi hissettim.

BU ADAMI NASIL HAPSE ATMAZSINIZ!

Bu adam bir tecavüzcü ve bir sapıktır! Benim hayatımı etkileyen kararlar nasıl gizli yerlerde içilen kahveler esnasında verilebilir. Bu adamı nasıl hapse atmazsınız?

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER