Medya
  • 24.7.2009 15:30

CUMHURİYETLE ZAMAN'IN İLGİNÇ BULUŞMASI...

Vodafone’un Türkiye CEO’su Serpil Timuray’ın dün 3-G tanıtımı için gazetelerin genel yayın yönetmenlerini boğazda bir tekne gezintisinde bir araya getirdiği toplantının gündemi, haberleşme teknolojisindeki baş döndürücü gelişmelerle sınırlı kalmadı

Bu tekne gezintisi, Fethullah Gülen hareketinin yayın organı Zaman ile basında Atatürkçülüğün kuvvetli sesi Cumhuriyet arasında tarihi bir temasa da sahne oldu.
Serpil Timuray’ın yaptığı organizasyonun sonunda, gazete genel yayın yönetmenlerinin Vodafone’un 3G teknolojisi üzerinden cep telefonuyla görüntülü bir şekilde gazetelerinin sabah haber toplantılarına bağlanmaları da yer alıyordu.

Cumhuriyet, Zaman’da

Nitekim, genel yayın yönetmenleri, bu bölümde cep telefonları üzerinden gazetelerinin haber toplantılarına katıldılar. Bunlardan biri de Zaman Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’ydı.
Dumanlı, gazetesinin editörleriyle konuşurken yanında Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız belirince, bir jest yaparak cep telefonunu Cumhuriyetçi meslektaşına verdi. Böylelikle Yıldız, Zaman gazetesinin sabah toplantısına girmiş oldu.
Yıldız, Zaman’cılarla selamlaşıp kısa bir sohbet yaparken, gazeteyi görsel açıdan beğendiğini de ifade etti.
Yıldız’ın Zaman gazetesiyle teması, herkesin ilgisini çekti. Çevresi birden meslektaşları tarafından sarılan Yıldız, daha sonra Zaman’ı beğendiği şeklindeki sözleriyle ilgili takılmalar karşısında, “Ben, sadece görsel açıdan beğendiğimi söyledim, içeriği kastetmedim” diye konuştu.

‘Gülen’e bağlanırsınız’

Bu arada Habertürk’ün Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı da Ekrem Dumanlı’ya ABD’nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan Fethullah Gülen’i kastederek, “Bu 3-G teknolojisi, en çok sizin işinize yarayacak, artık her gün telefonla Pennsylvania’ya bağlı kalırsınız” diye takıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER