Yaşam
  • 28.6.2022 10:10

Cüneyt Arkın’ın vasiyeti ortaya çıktı!

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayata gözlerini kapadı. Milyonların gönlünde taht kuran Cüneyt Arkın, vasiyetini yıllar önce açıklamış, sözleri herkesi duygulandırmıştı. Atlara olan düşkünlüğü bilinen Cüneyt Arkın, 2010 yılında şu ifadeleri kullanmıştı…

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, bu sabah İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 85 yaşında hayata gözlerini kapayan Arkın, 300'den fazla filmde rol aldı. Cüneyt Arkın, 12 yıl önce verdiği bir röportajda vasiyetini açıklamıştı.

CÜNEYT ARKIN: BENİM BİR HUYUM VARDIR…

O dönem kazandığı paralar yatırım yapmadığını belirten Cüneyt Arkın, şöyle konuşmuştu: Biz paranın da şöhretin de kıymetini bilmedik. Bir dükkan bir şey yapmadık. Bilmiyorum çok uzun yaşarsam sefalet içinde kalabilirim, ölebilirim.Ya çalışacaksın ya bir yerden para gelecek. Yalnız benim bir huyum vardır babamdan kalma, '3 kuruş kazanırsan bir kuruşunu biriktireceksin' derdi. Biriktirdim. Ancak bir yatırım yapmadık, akıllılık yapmadık. Hazır para ne kadar dayanır ki.İyi ki biriktirmişim iyi ki. Levent'te oturduğum eve güveniyordum. Onu sattığım zaman karı koca başımızı sokacağımız bir ufak yerimiz olabilirdi.

Kalan parayla da yaşardık. Sit alanı ilan etmişler orayı. Yani benim evim 5 liraysa 1 liraya satamıyorsun şimdi alan da bir şey yapamaz çünkü. Yalnız bir şey var. Ben köylüyüm zorluklarla baş etmeyi severim...

ATIMIN YANINA GÖMÜLMEK İSTEDİM…

Atlara olan düşkünlüğü bilinen Cüneyt Arkın vasiyetini ise şöyle açıklamıştı: "Atım Hasretim'in yanına gömülmek istemiştim. Ama sonra çok yanlış anlaşılır diye korktum. Beni 'Anne babamın yanına gömün' dedim…"

CÜNEYT ARKIN'IN KALBİ DURDU...

Öte yandan Cüneyt Arkın'ın kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklama şöyle denildi: "Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastanemizde bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2022 23:20

İLGİLİ HABERLER