Medya
  • 4.11.2019 13:00

Cüneyt Özdemir ve Hasan Kaçan arasında gergin kapışma

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'a destek vererek filmlerine gideceğini belirten Gazeteci Cüneyt Özdemir'e ünlü oyuncu ve karikatürist Hasan Kaçan'dan cevap geldi.

Milli meselelerde sessiz kalıp siyasi konularda taraflarını açıkça belli eden Cem Yılmaz ve  Şahan Gökbakar'ın yeni filmlerinin gösterime girmesine az bir süre kala sosyal medyada Gökbakar ve Yılmaz’ın filmlerine tepki olarak "filmlerine gitmeyeceğim" kampanyası başlatıldı. Twitter’da gündem olan protesto kampanyası ile ilgili tweet atan gazeteci Cüneyt Özdemir ise iki isme destek verdi.

Özdemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Sevgili @sgokbakar yeni filmin hayırlı olsun. Gala’ya gelemiyordum ama inadına gelmeye karar verdim. Eğlencesini Yitiren bir ülkede senin veya @CMYLMZ ‘ın filmlerinin değerini anlamayanlara inat filmlerinizi izleyeceğiz, güleceğiz, eğleneceğiz. Yalnız değilsiniz...'' ifadelerini kullandı.

'Beleşe galaya değil de biletle filme git'

Özdemir’in tweetine cevap veren ünlü oyuncu ve karikatürist Hasan Kaçan, ''Sevgili Cüneyt, son günlerde senden bir 'Kara Murat' çıkaranlara en güzel cevabı bu mesajınla verdin. Yalnız değilsin. (Bu arada beleşe gala'ya değil de biletle filme git. Desteğin olsun.)'' diyerek göndermede bulundu.

Güncellenme Tarihi : 4.11.2019 13:01

İLGİLİ HABERLER