Asayiş
  • 16.4.2019 02:53

Damadını sokak ortasında böyle öldürdü

Kağıthane'de, Mesut Toptaş, boşanma aşamasında olduğu eşiyle konuşmak için geldiği kayınpederinin evi önünde vurularak öldürüldü

Cinayet anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Görüntülerde, Mesut Toptaş'ın sokak üzerinde dururken yukarı doğru baktığı, bu sırada elinde silah bulunan kayınpederin koşarak yanına geldiği görülüyor. Kayın pederin yaklaştığı damadına silahla ateş ettiği kameraya yansıyor.

Kağıthane'de damadını öldürdükten sonra polis merkezine teslim olan zanlının sokak ortasında yaşattığı o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi Işıklı Sokak'ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda; Mesut Toptaş ile kayınpederi Cemil M. arasında tartışma çıkmıştı. Yaşanın tartışmanın ardından kayınpederinin silahla ateş etmesi sonucu Mesut Toptaş sokak ortasında vurularak feci şekilde can vermişti. Damadını vuran katil zanlısı Cemil M. olayın ardından polis merkezine giderek teslim olarak silahını emniyet mensuplarını teslim etmişti. Yaşanan olayın ardından Kayınpederinin damadını feci şekilde öldürdüğü o anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Mesut Toptaş’ın sokağa geldiği bir süre sonra da Kayınpederi Cemil M’nin gelerek silahı ateş ettiği görülüyor.

Güncellenme Tarihi : 16.4.2019 03:00

İLGİLİ HABERLER