Asayiş
  • 9.1.2015 23:28

Damat adayı dehşet saçtı

Olay, İzmit Cedit Mahallesi Hızır Sokak üzerinde bulunan ikamette meydana geldi. İddiaya göre, Barış K., akşam saatlerinde nişanlısı Hatice Vanlı’nın (17) evine geldi. Hatice Vanlı ve kayınvalidesi Serap Atak (42) ile henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başlayan Barış K., tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenerek eline geçirdiği bıçakla ile nişanlısı ve müstakbel kayınvalidesini ağır yaraladı.
Öfkeli damat adayı Barış K., nişanlısı Hatice Vanlı’yı 4 yerinden müstakbel kayınvalidesi Serap Atak’ı ise 6 yerinden bıçaklayarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Hatice Vanlı, sesleri duyan komşuları tarafından çağırılan ticari taksi ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Serap Atak ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak ticari taksi ile hastaneye getirilen genç kız hemen ameliyata alınırken, ambulans ile getirilirken yolda kalbi duran anne Serap Atak, getirildiği Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından yeniden hayata döndürülerek İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hatica Vanlı ile Serap Atak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yaşanan olayı haber alan anne ve kızın yakınları hastanede gözyaşlarına boğuldu. Anne Serap Atak ile ilk evliliğinden olan kızı Hatice Vanlı’nın cenazeleri otopsi yapılmak üzere ameliyat edildikleri hastanelerin morglarına kaldırıldı. Barış K. ile Hatice Vanlı’nın yaklaşık 1 yıl önce nişanlandıkları ve sık sık kavga ettikleri öğrenildi. Polis ekipleri Barış K.’nın yakalanması için çalışma başlattı. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:59

İLGİLİ HABERLER