Yaşam
  • 3.7.2009 14:22

DAMAT DÜĞÜNDEN KAÇTI !

"Böylesi ancak Türk filmlerinde yaşanır” dedirten olay, 24 yaşındaki damat adayı Yunus Yenidoğan’ın, hiçbir gerekçe göstermeden düğünden bir hafta önce ortadan kaybolması ile başladı. Muğla Belediyesinden emekli Süleyman Yıldız (54) 1 yıl önce kızı Songül Yenidoğan (Yıldız)’ı isteyen Yunus Yenidoğan ile nişan yaptı.

1 yıl süren nişanlılık döneminden sonra düğün tarihi kararlaştırıldı. Aslen Denizli’nin Tavas ilçesinden olan damat adayı Yunus Yenidoğan, kendi ailesi ile uzun yıllardır dargın olduğu için Süleyman Yıldız bütün düğün masraflarını kendisi üstlendi. 4-5 Temmuz tarihinde yapılacak düğün töreninin bütün hazırlıkları tamamlandı, davetiyeler dağıtıldı ve düğün saati beklenmeye başlandı.

DAMAT ÖNCE İŞİNDEN AYRILDI

Muğla merkezde bir büfede çalışan damat adayı, bundan yaklaşık 15 gün önce işyerinde ayrıldı. 29 Haziran tarihi sabah saatlerinde ‘damatlık elbiselerini terziye götüreceğim’ diye evden alan Yunus Yenidoğan, bir daha geri dönmedi ve sırra kadem bastı. Bir gün boyunca kendisinden haber alınamaması üzerine Süleyman Yıldız durumu emniyet güçlerine bildirdi. Yıldız ailesinin ve emniyet güçlerinin bütün aramalarına rağmen kayıplara karışan damat adayından haber alınamadı.

5 GÜN SONRA SES GELDİ

Yıldız ailesi ve gelin adayı Songül Yenidoğan (Yıldız) bu olayın şokunu ve üzüntüsünü yaşarken, bütün düğün hazırlıklarını iptal etmek zorunda kaldılar. 3 Temmuz Perşembe günü damat adayı Yunus Yenidoğan, cep telefonunda gizli bir numara ile abisini arayarak “Ben Urfadayım ve bir asker arkadaşımın yanındayım” dedikten sonra telefonu kapattı.

YILDIZ AİLESİ ŞOKTA

Gelişen bu ilginç olay karşısından şoke olan gelin adayı Songül Yenidoğan (Yıldız), “Şu anda şaşkın bir durumdayım. Ellerim ayaklarım titriyor ve morarıyor. Allah bana bu acıyı yaşattı. Ona daha fazlasını yaşatsın. Sonradan daha büyük acı yaşamaktansa şimdi yaşadım. Hayırlısı neyse o olsun” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER