Spor
  • 15.7.2019 21:13

Damien Comolli Dünya yıldızını bitirdi

Fenerbahçe'ye şok haber! Yıldız isme 9 milyon euro...Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe için dış basından flaş bir iddia geldi.Gelecek sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de birçok yeni isimle sözleşme imzalandı.Geçtiğimiz sezonu unutturmak için önümüzdeki sezonda yepyeni bir kadro kurmak isteyen Ersun Yanal ve ekibi birçok isimle temaslarını sürdürüyor.

Şu ana kadar 7 transferde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'de transfer bombaları devam edecek gibi görünüyor.Öte yandan Yanal'ın kadroda görmek istediği bir isimden sarı-lacivertlilere kötü haber geldi.

Transfer döneminin en çok ses getiren takımı olan Fenerbahçe'de transfer harekatı tam gaz sürüyor. Takımda birçok isimle yollarını ayıran sarı-lacivertliler, sil baştan bir kadro yapılanmasına gidiyor.Şu ana kadar Max Kruse, Allahyar, Murat Sağlam, Garry Rodrigues, Vedat Muriç, Altay Bayındır ve Emre Belözoğlu gibi isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertliler, gelecek sezona bomba gibi hazırlanıyor.

Mehmet Topal'ın takımdan ayrılışı, Fejsa transferinin bir türlü netlik kazanmaması ve Jailson'un adının Inter ile anılması Fenerbahçe'yi ön libero transferine adeta zorluyor.Sarı-lacivertlilerde önceki günlerde Sportif Direktör Damien Comolli, 2 günlüğüne Marsilya'ya gitmiş ve transfer görüşmelerini orada sürdürmeye devam etmişti.

Fenerbahçe'nin, Marsilya'da forma giyen 31 yaşındaki deneyimli orta saha Luiz Gustavo'ya olan ilgisinde sıcak bir gelişme yaşandı.RMC Sports'un son dakika iddiasına göre; Fransız kulübü, Brezilyalı orta saha için sarı-lacivertlilerden 9 milyon euroluk bir bonservis talebinde bulundu.

Fenerbahçe'nin ise bu teklife oldukça olumsuz yaklaştığı ve transferin olma ihtimalinin zora girdiği öğrenildi.Öte yandan Luiz Gustavo da Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon euroluk bir maaş istediği ve sarı-lacivertli kurmayların bu konuda da oyuncuyla anlaşmaktan çok uzak olduğu iddia edildi.

Orta sahada görev yapabilen Luiz Gustavo, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 temsilcisi Marsilya formasıyla 38 maçta forma giyip 3 gol kaydetmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 15.7.2019 21:29

İLGİLİ HABERLER