Spor
  • 2.3.2020 13:54

Daniel Sturridge ile yollar ayrıldı...

Süper Lig'de son dakika ayrılığı! Trabzonspor, sezon başında serbest transfer olarak kadrosuna kattığı İngiliz yıldız Daniel Sturridge ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Bordo-mavili takımın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre, Sturridge geleceğe dönük tüm alacaklarından vazgeçti.

Trabzonspor Kulübü, forvet oyuncusu Daniel Sturridge ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Son dakika haberine göre sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Daniel Sturridge ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, "Şirketimiz ile Profesyonel Futbolcumuz Daniel Andre Sturridge arasında imzalanmış olan, 21.08.2019 başlangıç 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan fesih anlaşması gereğince, futbolcu, ileriye dönük tüm hak ve alacaklarından vazgeçmiştir" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor formasıyla 16 maça çıkan Sturridge, sahada kaldığı 845 dakikada 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Güncellenme Tarihi : 2.3.2020 13:56

İLGİLİ HABERLER