Gündem
  • 23.5.2019 11:27

Danışıklı dövüş çıktı! Ahmet Hakan’ı böyle deşifre etti

Sanatçı Hasan Kaçan, Ahmet Hakan’ın İmamoğlu ile “danışıklı dövüş”ünü ortaya koydu. Kaçan, “Ahmet Hakan’ı kesseler CHP adayı aleyhine parmak oynatmaz, oynatamaz!” dedi.

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nu konuk eden Ahmet Hakan’ın, misafiriyle bir ara ters düşer görüntü vermesinin “kurnazca” bir hareket olduğunu vurgulayan Kaçan şöyle devam etti:

“A.Hakan'ı kesseler CHP adayı aleyhine parmak oynatmaz, oynatamaz!..

Pekii n'ooldu? Sıradan giden programın nabzını, bitime az kala ustaca yükseltti. Bay Ekrem'i köşeye sıkıştırmış gibi yapıp, programı ‘cart’ diye keserek 'mağduriyet' algısı oluşturdu. Bay Ekrem karşıtı bir çok kişiye ‘Helal olsun, nasıl da salladı!’ dedirterek kendisine puan topladı. Halbuki, A.Hakan aynı A.Hakan.

Netice Bay Ekrem'e yaradı. En önemlisi!!! Program sahneleri kısa sürede yayıldı. Her mecrada bay Ekrem görmeye başladık. Her mecrada!!! Bu süre zarfında Binali Yıldırım'ın adı hiç anılmadı. Varsa bay Ekrem, yoksa bay Ekrem. Netice bay Ekrem'e yaradı. Reklam dediğin tam da budur. Şuur altına 'Ekrem İmanoğlu' ismini kazımak. Lehte aleyhte olsun fark etmez. İsim beyne işlendi. Netice Bay Ekrem'e yaradı.”

Ekrem İmamoğlu’na çalıştı

“A.Hakan'ın bir başka becerisi de 'Rum gazetesi' haberini programa taşıyarak, Esenler Belediyesi Başkanı Göksu'ya haksızlık edilmesini önlemiş görünüp, CHP adayının ağzından, Trabzonlulara sanki hakaret edilmiş algısının altını çizmek oldu.

Bu da bay Ekrem'e yaradı.

Bizler sazan gibi atlayıp görüntüleri yayarak, kendi ellerimizle hem CHP adayının, hem A.Hakan'ın süper reklamını yaptık.

Düşen maskeyi takmak

‘Ama CHP adayının da maskesi düştü’ lafı acıklı bir avuntu. Düşen maskeyi alıp tekrar takmak onun için çocuk oyuncağı.

 Hasan Üstün  yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 23.5.2019 17:55

İLGİLİ HABERLER