Spor
  • 15.6.2019 23:15

Danny Welbeck, Galatasaray’a önerildi.

Cimbom'a Welbeck teklifi

Arsenal ile olan kontratı sona eren Danny Welbeck, Galatasaray’a önerildi.

Menajerler, 28 yaşındaki merkez oyuncu kulübe teklif etti. Sarı kırmızılı yönetim de ekonomik koşulların uyması halinde bu transfere sıcak bakabileceğini bildirdi. Ancak İngiliz oyuncunun kariyerine Premier Lig’de devam etmek istemesini söylemesi bu transfer ihtimalini azaltıyor.

Mbaye Diagne servet alacak! Teklif ortaya çıktı

Galatasaray'dan 2 milyon 350 bin Euro kazanan Mbaye Diagne, Suudi Arabistan ekibi Al Shabab'a transfer olursa yıllık 4.5 milyon Euro'yu cebine koyacak.

Al Shabab ile görüşmelerini sürdüren Mbaye Diagne’ye, Suudi Arabistan ekibinin önerdiği yıllık ücret ortaya çıktı.

Galatasaray ile Al Shabab bonservis konusunda anlaşmaya varırsa, Senegalli forvet yeni takımında tam 4.5 milyon Euro alacak. Geride bıraktığımız sezon 30 golle kral olan Diagne’nin Galatasaray’daki maaşı ise 2 milyon 350 bin Euro’ydu.

Yıldız santrforun yeni takımındaki sözleşme süresinin de 4 yıl olması bekleniyor.

Vedat Muriqi’ye en iyi teklif Galatasaray’dan

Fenerbahçe'nin de istediği Çaykur Rizesporlu Vedat Muriqi’ye 3 milyon Euro ile en iyi teklifi G.Saray verdi.

F.Bahçe’nin Muriqi için 2.5 milyon Euro, Fransız kulübü Touluse’un ise 2 milyon 250 bin Euro’luk teklifler yaptı. Böylece her iki kulüp de Galatasaray’ın önerdiği  rakamın altında kaldı. 25 yaşındaki golcü için kapıyı 7 milyon Euro’dan açan Rizespor’un, Galatasaray’ın iki hafta önce sunduğu 3 milyon Euro’ya “Evet” derse, imzalar atılacak. Sarı kırmızılıların, Vedat Muriqi’ye de sezon başına 1.2 milyon Euro’dan toplam 3 yıllık kontrat önerdiği belirtildi.

 

Güncellenme Tarihi : 15.6.2019 23:18

İLGİLİ HABERLER